Planiram kupovinu SE p910i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Masterokrata
- Mobil manijak
Pa i nije baš mala razlika u nijansi
Sad i ja imam jedno pitanje. Koliko god BT bio koristan nikako mi se ne daju pare za to (imao sam jedan i ja spadam u onaj 1 promil ljudi kojima se to pokvarilo - hardverski). Znači moje pitanje je kako da nateram dock (stalak) da sarađuje sa kompom. Ni novi ni stari ni bilo koji PC-Suite ne radi. Komp prepozna nešto, onda ga stavi u sistray kao neke dve strelice, i onda kad idem na to daje mi samo IR, ili COM 1,2,3. Bez obzira na kom USBu mi bio zakačen, samo COM3 nekako reaguje, i to sa večnim Connecting... Dva moguća razloga, su XPSP2, i to što je p900 flešovan na p910i (mada bi to bio razlog da ne radi, a ne da čak i ne može da poveže dock), ali mi to suviše glupo zvuči.
U odnosu na naslov ovo jeste off, ali na SE odeljku je p900/p910i mrtva tema već minimum godinu dana.

Sad i ja imam jedno pitanje. Koliko god BT bio koristan nikako mi se ne daju pare za to (imao sam jedan i ja spadam u onaj 1 promil ljudi kojima se to pokvarilo - hardverski). Znači moje pitanje je kako da nateram dock (stalak) da sarađuje sa kompom. Ni novi ni stari ni bilo koji PC-Suite ne radi. Komp prepozna nešto, onda ga stavi u sistray kao neke dve strelice, i onda kad idem na to daje mi samo IR, ili COM 1,2,3. Bez obzira na kom USBu mi bio zakačen, samo COM3 nekako reaguje, i to sa večnim Connecting... Dva moguća razloga, su XPSP2, i to što je p900 flešovan na p910i (mada bi to bio razlog da ne radi, a ne da čak i ne može da poveže dock), ali mi to suviše glupo zvuči.
U odnosu na naslov ovo jeste off, ali na SE odeljku je p900/p910i mrtva tema već minimum godinu dana.

poskidaj sve drajvere,sve deinstaliraj a zatim ubaci i pokreni onaj originalni cd sa drajverima i zavrshi instalaciju.restartuj komp ali ne vadi cd iz njega.ushtekaj sync station i sachekaj da krene add new hardware wizard,uputi ga na cd i zavrshi instalaciju.restartuj komp i kad se sve stalozhi,shtekni fon u sync station i trebalo bi da te dve strelice krenu da se mrdaju u fazonu onog meracha otkucaja srca,znash nashta mislim.
kliknesh na myp900 ili p910 ikonicu,kako li se vec zove,i trebalo bi da radi.kod mene je tako na xp2 i sve je ok.
shto se tiche venoma i plastikice,deo pasuje,potpuno je isti ali je p900 tamno plav/ljubichast a p910 je metalik siv,pa bash i ne bi izgledalo lepo.
pozdrav,odoh da radim neshto

shto se tiche venoma i plastikice,deo pasuje,potpuno je isti ali je p900 tamno plav/ljubichast a p910 je metalik siv,pa bash i ne bi izgledalo lepo.
pozdrav,odoh da radim neshto

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
araphel, starno samo krivinaris na poslu
slazem se sa tvojim postom i samo bih dodao kad sve drajvere i suite deinstaliras,posle mozes i nekim driver cleaner'om da ocistis komp od ostalih driver'a koje su se 'zaglavili' i prave problem

slazem se sa tvojim postom i samo bih dodao kad sve drajvere i suite deinstaliras,posle mozes i nekim driver cleaner'om da ocistis komp od ostalih driver'a koje su se 'zaglavili' i prave problem

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
araphel, ok, hvala, pokušaću pa javljam šta sam uradio
fain2daniel, hmmm..... sada ću iskazati izvesnu dozu neznanja, ali stvarno nisam znao da postoji neki specijalizovani program za skidanje ostataka drajvera. Jel imaš da mi preporučiš neki, pre nego što se vratim s posla, pa da pokušam. Zabušavao bih i ja na poslu, ali sam zaboravio dock kod kuće

fain2daniel, hmmm..... sada ću iskazati izvesnu dozu neznanja, ali stvarno nisam znao da postoji neki specijalizovani program za skidanje ostataka drajvera. Jel imaš da mi preporučiš neki, pre nego što se vratim s posla, pa da pokušam. Zabušavao bih i ja na poslu, ali sam zaboravio dock kod kuće

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
postoji još jedan problem što se tiče onog stalka. dakle kontakti vole da popuste vremenom iako on svetli nisu baš uvek priključeni.ja npr znam kada je priključen a to je kada hdd počne da radi kada se stavi na stalak. ovako ako se stavi a hdd nije ni POCRVENEO znam da su kontakti i opet skidaj i stavljaj
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
gargamel4, ukucas 'driver cleaner' u cika google i vidis sta ce ispasti
inace imas vise varijanti...meni profesional edition radi posao samo tako kada se u servisu pojave racunari koji se restartuju pri igranju igrica ili uzasna usporenost dovodi do pogresne(nestrucne instalacije drajvera) itd. ta opcija je majka
program je uglavnom vezan za graficke drajvere,cipset ali uglavnom nalazi i ostali nered u win'u
pozz

pozz
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
gargamel4, ja sam kad sam imao p910 morao da degradiram XP na SP1.
Ostalo sam uradio prema Akki-jevom uputstvu koje je okaceno na forumu i sve je super radilo.
E sad ili ja nisam protok podataka dobro podesio ili tako ide preko dock station-a, ali prebacivanje fajlova je islo uzasno sporo, jedina prednost je sto se automatski svi podaci iz imenika i kalendara update-uju na windowsovom adress book i kalendaru.
Najbolja je opcija card reader, bas je neko pricao kako mu treba oko minut da prebaci blizu giga podataka citacem na MS pro duo.
Citac mozes naci za 600-700 din pogledaj IT svet za cenovnik
Ostalo sam uradio prema Akki-jevom uputstvu koje je okaceno na forumu i sve je super radilo.
E sad ili ja nisam protok podataka dobro podesio ili tako ide preko dock station-a, ali prebacivanje fajlova je islo uzasno sporo, jedina prednost je sto se automatski svi podaci iz imenika i kalendara update-uju na windowsovom adress book i kalendaru.
Najbolja je opcija card reader, bas je neko pricao kako mu treba oko minut da prebaci blizu giga podataka citacem na MS pro duo.
Citac mozes naci za 600-700 din pogledaj IT svet za cenovnik

5130+Koss the plug....
Pa dobro, jeste brže, ali je BT posebno 2.0 univerzalniji, a i neću ja baš svaki dan imati tolike fajlove (posebno što mi je kartica 512). Čitaj nisam preterano zahtevan korisnik jer imam i MP3. A komfornost korišćenja da i ne pominjemo.
fain2daniel, a što je BT mortal? Jedan koji je mom burazeru crko, je ujedno i jedini za koji sam čuo?!?
Masterokrata, čuo sam da bi to trebalo da se odradi, ali užasno me mrzi (jel gubim nešto na sigurnosti Widowsa sa SP1?), ja sam mislio da postoji neki jednostavniji (civilizovaniji) način. Hteo sam da mi ono što sam dobio u paketu radi kako je predviđeno, ali
....... A kabl znam koliko je brz (nije baš neki šampion brzine iako sam tada mislio da je to super), jer na 6680 što sam više prebacivao, to sam smoreniji bio. CardReader je tu neprikosnoven.
Ne znam, još nisam odlučio, videću od ponedeljka, ali da sam se smorio, jesam. Ne znate vi moje muke, znate koji već put za redom putujem u Suboticu, i ne mogu da gledam film usput jer nemam čime da ga prebacim na karticu. A zbog tolike ekrančine sam i kupio telefon. Strašno
fain2daniel, a što je BT mortal? Jedan koji je mom burazeru crko, je ujedno i jedini za koji sam čuo?!?
Masterokrata, čuo sam da bi to trebalo da se odradi, ali užasno me mrzi (jel gubim nešto na sigurnosti Widowsa sa SP1?), ja sam mislio da postoji neki jednostavniji (civilizovaniji) način. Hteo sam da mi ono što sam dobio u paketu radi kako je predviđeno, ali

Ne znam, još nisam odlučio, videću od ponedeljka, ali da sam se smorio, jesam. Ne znate vi moje muke, znate koji već put za redom putujem u Suboticu, i ne mogu da gledam film usput jer nemam čime da ga prebacim na karticu. A zbog tolike ekrančine sam i kupio telefon. Strašno

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Masterokrata
- Mobil manijak
gargamel4, sto ne odes u neku fotografsku radnju, odnesi im narezan konvertovan film i oni ce ti prebaciti... ne bi trebali nista da ti naplate....bar meni nisu kad su mi formatirali mmc dok jos nisam imao card reader. I skupi kes i sto pre kupuj i blutooth i ic, a card reader obavezno...to su stvari koje same sebe isplate..
Ja sam nabavio IC za sada jos samo da skupim kes za BT i miran sam.
E da, gargamel4, probaj ako poznajes nekoga ko ima Sony fotoaparat da ti on prebaci fajlove preko svog fotoaparata....
Umreces pre vremena od smora ako budes cekao da se preko BT prebaci 100mb koliko otprilike iznosi kvalitetniji smartmovie rip.
E kad vec spomenu sta se gubi sa SP2, pa recimo da ce ti sistem cesto padati iz cista mira pojavljivace ti se cesto popup screen s porukom da ce ti se racunar resetovati za 1 minut, a ti tu nista ne mozes da uradis, to je ono sto sam ja primetio....
Ja sam nabavio IC za sada jos samo da skupim kes za BT i miran sam.
E da, gargamel4, probaj ako poznajes nekoga ko ima Sony fotoaparat da ti on prebaci fajlove preko svog fotoaparata....
Umreces pre vremena od smora ako budes cekao da se preko BT prebaci 100mb koliko otprilike iznosi kvalitetniji smartmovie rip.

E kad vec spomenu sta se gubi sa SP2, pa recimo da ce ti sistem cesto padati iz cista mira pojavljivace ti se cesto popup screen s porukom da ce ti se racunar resetovati za 1 minut, a ti tu nista ne mozes da uradis, to je ono sto sam ja primetio....
5130+Koss the plug....
stvarno mi je chudan tvoj rpoblem,ja imam XP na SP2 i sve mi radi apsolutno normalno.ponekad se malo zabaguje i nece da prepozna telefon,ali samo ako imam gomilu stvari pokrenutih na kompu,inache je skroz ok.a shto se tiche card readera,to je dfinitivno najbrzi nacin za prebacivanje podataka,josh plus shto se onaj poklopac za karticu na p910 otvara veoma lako,dok recimo na k750 poludim dok izvadim karticu,pa na njega stvari uglavnom prebacujem preko BT ili kabla.
sigurno nisi ushtekao cradle pre nego shto si instalirao drajvere?nemam pojma,chak i kad sam reinstalirao sistem pre nekog vremena pa ponovo instalirao drajvere za SE sve je iz prve proradilo!
ako nemash potrebe za prebacivanjem velikih fajlova,onda je Bt sasvim ok reshenje
sigurno nisi ushtekao cradle pre nego shto si instalirao drajvere?nemam pojma,chak i kad sam reinstalirao sistem pre nekog vremena pa ponovo instalirao drajvere za SE sve je iz prve proradilo!
ako nemash potrebe za prebacivanjem velikih fajlova,onda je Bt sasvim ok reshenje
- Masterokrata
- Mobil manijak
b_udder, o pa ti se bas super obezbedio
Ja koristim pandu platinum i super radi... manje opterecuje sistem od ZA i KAV, oni su bas zahtevne bebe, a mislim da bi i NOD odradjivao posao. Ovaj samo jos nesto off, b_udder, gde ima taj blaster patch da se skine i koliko je velik? Znam da je off totalan ali uskoro i u moj kraj stize ADSL i pravo je vreme da se raspitam malo o zastiti od virusa.
Back on subject:
gargamel4, mislim da ovo sto je pomenuo araphel, mislim da nema problema ni sa SP2 zavisi od tipa cradle-a posto sam skontao na nekom levom sajtu koji prodaje opremu za telefone vise oznaka ima a sve isto izgledaju, naleteo sam slucajno dok sam googlao drivere za cradle, procitaj tacan naziv, seriju sta li vec na donjoj strani cradle-a i probaj da googlu otkucas i to uz potragu za driverima, moras tako naci prave ja sam tako uspeo. Mozda i tebi bude radilo na SP2? Ja sam toliko bio happy kad sam sve lepo namestio da uopste nisam zeleo da se igram i proveravam zasto ovo ili ono tako da konkretnije podatke ne umem da dam

Ja koristim pandu platinum i super radi... manje opterecuje sistem od ZA i KAV, oni su bas zahtevne bebe, a mislim da bi i NOD odradjivao posao. Ovaj samo jos nesto off, b_udder, gde ima taj blaster patch da se skine i koliko je velik? Znam da je off totalan ali uskoro i u moj kraj stize ADSL i pravo je vreme da se raspitam malo o zastiti od virusa.
Back on subject:
gargamel4, mislim da ovo sto je pomenuo araphel, mislim da nema problema ni sa SP2 zavisi od tipa cradle-a posto sam skontao na nekom levom sajtu koji prodaje opremu za telefone vise oznaka ima a sve isto izgledaju, naleteo sam slucajno dok sam googlao drivere za cradle, procitaj tacan naziv, seriju sta li vec na donjoj strani cradle-a i probaj da googlu otkucas i to uz potragu za driverima, moras tako naci prave ja sam tako uspeo. Mozda i tebi bude radilo na SP2? Ja sam toliko bio happy kad sam sve lepo namestio da uopste nisam zeleo da se igram i proveravam zasto ovo ili ono tako da konkretnije podatke ne umem da dam

5130+Koss the plug....
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
gargamel4, zahtevnost tebi ocigledno treba ako hoces da se razbacujes sa filmicima jer ce ti preko bt'a trebati jakoooo puno vremena da prebacis fajl od 100mega no sve zavisi od tebe.istina jeste da se ni bt ne kvari..ja sam ga slucajno zakacio rukom dok je bio utaknut u usb i polomio
ali malo lemljenja i kao nov i dan danas
mada ne bih se ni trenutka predomisljao oko takve stvari...pravac u radnju po citac 
kakvi drajveri,sp1,zasto se toliko iscimati oko toga?
pozz

kakvi drajveri,sp1,zasto se toliko iscimati oko toga?

pozz