Slika je 100% slikana s K850,covek je dobio tu sliku direktno od coveka koji radi u SE,a sto se tice EXIF-a znam da ti je malo cudno jer ne pise s kojim je modelom slikano al meni je i logicno jer je telefon jos u test fazi i sw mu jos nije doradjen.....
Iskreno,ne razumem se bas toliko u to,al mislim da je zbog toga,mozda Akki ili neko drugi moze malo detaljnije da objasni!
iz prostog razloga jer niko ne zeli da dobije otkaz ili da se igra sa advokatima SE=a... a i cesto same kompanije puste takve slike pa da ne bude bas ocigledno... u svakom slucaju slika je odlicna, da li je stvarno sa Sofije to ne znam sigurno ali mislim da jeste... ono sto znam sigurno je da tje praviti vrhunske slike...
A evo jos jedne glasine,na koju sam naisao na par mesta na netu.Svi znamo da je SE kupio UIQ.E pa za par dana trebalo bi da objavi novu UIQ strategiju,a spekulise se da to znaci mogucnost da se najzad pojavi njihov smartphone baziran na toj platformi,ali bez touch screen-a.Ukoliko se obistini(a nesto sam skeptican),bio bi to prvi ozbiljan takmac s60 telefonima.Ja bih bio apsolutno odusevljen,jer mi je neophodan smartphone,ali onaj kojim mozes rukovati bez olovcice,tj. jednom rukom.Zato sam i prinudjen bio da kupim 6630,pa onda i n70,jer SE(koji volim vise od Nokia-e) nema nijedan model trenutno koji odgovara mojim potrebama,kad su u pitanju smartphone aparati.Ko zna,mozda taj fon bude bas k850?Ne verujem,no,videcemo...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
uzimam k850 cim izadje,a izace sigurno,k800 mora da ima pravog naslednika
qvga video ok
ali ako bude kao k610 po velicini,bice perfekcija
jedva cekam
se forever
Nemoj da se nadate boljem videu,video ima da bude isti 100%.Jer se ocekuje handy cam serija telefona,tako da u ovu cyber shot nece ubacivati vecu barem ja tako verujem,mozda kasnije podignu na 320x240.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
slazem se sa Akki, u pravu je da bi napravili handy cam fon potrebno im je mnooogo vece kuciste od k610(naravno veca tezina) da bi se smestilo kvalitetno socivo...i narvno ogromna cena...QVGA@30fps razbijace sve ostale ako zaista bude tako...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Izlazi k850i mozda ce se zvati drugacije i treba da ima 5mpx kameru,k810i je samo naslednik k800i sa vrlo malim promenama,a meni je daleko ruzniji od k800i
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
E da samo da dodam da se prica da ce K850 biti predstavljen tek u oktobru,nije potvrdjeno al se uveliko govori o tome!
Nadam se da ce se ipak ostvariti ono sto sam napisao par postova iznad,a to je da ce ipak biti predstavljen ovog meseca,a u prodaji ce se naci od jula!
Videcemo!
Akki,jel si 100% siguran da je to K850,mislim,slika deluje stvarno al telefon je po meni stvarno ruzan,barem na ovim slikama!
A M610 deluje stvarno extra ,al K850!
Fotkice, naravno, uz uslov da mi dopuste... s obzirom kakva je praxa tesko da tje se to desiti... mada s vremena na vreme ih i oni sami namerno puste... tako se najbolje stvara hype...
Za ovo da SE telefoni mnogo bolje izgledaju uzivo nego na slikama si u pravu i iskerno se nadam da ce to biti slucaj i kod K850,jer je ovako!
Kao sto fain2daniel rece,obavezno jos neki komentar i po mogustvu jos neka slicica!
A jel ste primetili koliki je display ,jedno 2.2" ili 2.4" po mojoj slobodnoj proceni!
Pa ne izgleda nesto extra,au sve gore tastature.Ona obicna je najbolja ali dobro,ne verujem da je ovo fake slika jer izgleda bas original.A m610i izgleda OK
edit:evo prevod cele stranice gde su postavljene slike link