P910i pomoc!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
BULL TERRIER, mozda je bolje da ljudi to ne cine......onaj p910 sto sam ja imao znas kako je bio izguljen zlo i naopako, ali su tastatura i ekran bili perfektni. Da napomenem ja sam fon uzeo polovan i lik sto mi ga je prodao priznao mi je da mu je fon ispao dok se vozio motorom.
Aj evo slicica ogrebotine sa strane i na vrhu

Aj evo slicica ogrebotine sa strane i na vrhu

5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
araphel, pa ovaj u neku ruku i fali parce ali
to je samo duboka ogrebotina
Interesantno pitanje araphel, pa mogu ti reci da je za nijansu sporiji, lakse ga je koristiti u pokretu posto SVE ali bas sve sem kucanja poruke mozete raditi bez olovke, baterija meni uz maxsimalan maltret drzi 1.5 - 2 dana a napuni se za 2 sata i glavna prednost 7710 je sto je proizvodjac NOKIA
da, da malkicu sam pristrastan
Rekli su mi u servisu da ima novija verzija software-a za njega i da upgrade kosta 10e, a cuo sam da je razlika u brzini ogromna.
Znaci moj strasni sud je da su u principu ova dva telefona slicna i ne oseca se neki ogroman napredak, ali ja se ne kajem i ne bunim jer je 7710 i pored svih svojih mana bas extra.

Interesantno pitanje araphel, pa mogu ti reci da je za nijansu sporiji, lakse ga je koristiti u pokretu posto SVE ali bas sve sem kucanja poruke mozete raditi bez olovke, baterija meni uz maxsimalan maltret drzi 1.5 - 2 dana a napuni se za 2 sata i glavna prednost 7710 je sto je proizvodjac NOKIA

Rekli su mi u servisu da ima novija verzija software-a za njega i da upgrade kosta 10e, a cuo sam da je razlika u brzini ogromna.
Znaci moj strasni sud je da su u principu ova dva telefona slicna i ne oseca se neki ogroman napredak, ali ja se ne kajem i ne bunim jer je 7710 i pored svih svojih mana bas extra.
5130+Koss the plug....
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Masterokrata
- Mobil manijak
jednostavno je .... to ti je zakon trzista, p910 ima malu bazu korisnika i kupice ga onaj kome bas treba i sad kako izlaze noviji poslovni telefoni njemu cena pada. E ovo je moja teorija ako nije ispravna neka me neko ispravi.
I imam jedno pitanje za sve
Da li je 7710 BB5?
Nemam pojma i jednostavno nisam ni razmisljao do sada o tome, jedino me je danas zabrinuo kad nije hteo da otvori sliku koja je slikana sa SE k800

I imam jedno pitanje za sve
Da li je 7710 BB5?
Nemam pojma i jednostavno nisam ni razmisljao do sada o tome, jedino me je danas zabrinuo kad nije hteo da otvori sliku koja je slikana sa SE k800

5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
VeNoM, Sir_Oliver, pa vi ste extra prosli sa telefonima, ja sam samo gledao da je ekran perfektan, bilo je nekih povoljnih p900 po npr 130e u full paku ali oko ekrana fale oni parcici plastike tako da nisam hteo da se zezam s tim.
Medjutim ova 7710 koju sad imam je perfektna, izguljena je iznutra ona rupica gde ide olovka i to je to.
A za olovku nasao sam u Nokia predstavnistvu u BG i cena je 200 din + PDV = 236 dinara
ekstra sve u kartoncicu nokia ma pravo je, video sam da imaju dosta kablova, kartica, slusalica, cene su im otprilike tu sa ovim divljim derikozama a sve je original.
Koga zanima gde se nalaze neka pise na PP posto nemam nameru da ih reklamiram.
Juce kad sam pitao za olovku po NS prodavci mi svi od reda nudili ili za motorolu a1000 ili za p900 i to po ceni od 10e
sto je malko puno za parcence metala i plastike zar ne? 
Medjutim ova 7710 koju sad imam je perfektna, izguljena je iznutra ona rupica gde ide olovka i to je to.
A za olovku nasao sam u Nokia predstavnistvu u BG i cena je 200 din + PDV = 236 dinara

Koga zanima gde se nalaze neka pise na PP posto nemam nameru da ih reklamiram.
Juce kad sam pitao za olovku po NS prodavci mi svi od reda nudili ili za motorolu a1000 ili za p900 i to po ceni od 10e

5130+Koss the plug....
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Masterokrata
- Mobil manijak
BULL TERRIER, ajoj pa ako se na onom se p910 koji sam ja imao posle svih padova nije izgrebao ekran nece ni na tvom skoro
Nego VeNoM, Sir_Oliver, araphel, zasto niko od vas ne okaci slike svog P900/910
da vidimo sta se kod vas izgrebalo? Ja cu okaciti slike ove 7710 cim mi bane u kucu neko sa solidnom kamerom na telefonu pa da slikam da vidite kako se ona tesko grebe, ima dve tacke sa prednje strane a i to sam jedva zapazio
Znaci ajmo okacite svoj p910

Nego VeNoM, Sir_Oliver, araphel, zasto niko od vas ne okaci slike svog P900/910
da vidimo sta se kod vas izgrebalo? Ja cu okaciti slike ove 7710 cim mi bane u kucu neko sa solidnom kamerom na telefonu pa da slikam da vidite kako se ona tesko grebe, ima dve tacke sa prednje strane a i to sam jedva zapazio

Znaci ajmo okacite svoj p910

5130+Koss the plug....