Samo da kazem da vecina ljudi na stranim forumima misle da ovo nije K850,i da vise lici na neki prototip M serije sa cvrstim ekranom (nije TS) i izmedju ostalog zbog njegove sirine tako da...!
A i ove slike K850 su poprilicno stare (22.12.2006) tako da ce finalna verzija ovog telefona biti mnogo lepsa,barem je takvo moje misljenje,jer vecina ljudi uvek govori kako je telefon odvratan kad ga vide na spy slikama,al kad ga vide uzivo bude!
Jos nesto me zanima,jel vidite na prvoj slici M610 sa leve strane nesto sto lici na jog-dial,a kad pogledate poslednju sliku vidi se da nema nikakvog otvora niti dugmeta!
btw, aj neka dobra duša koja je sačuvala slike nek ih okači na imageshack izgleda da sajtu na kom su se pojavile slike nestaje bandwith-... i pošalje mi ih na pp...
Akki,iskreno svaka cast,toliko!
Telefon ipak stvarno extra izgleda!
Edit:Nadam se da ce na kraju ipak ostati ovakav jer je ovo i dalje samo "sredjenija" spy shot slika,al i ovako izgleda extra! Akki jel znas mozda jel ce imati poklopac na kameri ,iskreno se nadam da hoce jer bi u suprotnom bilo bas bezveze!
Lepo je sve to sa 5mpx, ali nije sve u mpx. Treba jos da poboljsaju auto-focus i blic da pojacaju, kako bi se sto vise priblizili digitalnim fotoaparatima u visoj klasi, mada i k800 super vrsi posao.
Akki, dizajn k850 je za 10+ bas je bruka(jel jos nekome on lici na LG Prada?)
Jos samo da saznam hoce imati opticki zoom i video naj manje 320x240 pa da lagano pocnem skupljati pare, j...ga, kriza
Samo mi jedna stvar nije jasna, kad vec prave seriju sa vrhunskom kamerom, zasto u njih ugradjuju jeftine cmos cipove umjesto ccd... (mislim do sad je bilo tako).
Akki,mozda sam se malo losije izrazio,znam da sliku nisi ti napravio nego deuxani,kao sto rece covek je stvarno majstor! pigy,nece imati opticki zoom sigurno,a video ce najverovatnije (gotovo sigurno) biti qvga rezolucije (znaci 320x240)!
Mozes da pocnes da skupljas pare!
@McLaren: e, ovo ce nekome jaaaako da se svidja. Video sam dosta njih kako kazu "m600 je SUPER, najaci telefon ikada, al nema kameru , tako da otpada..... itd..."
Takodje JAKO mi se svidja to sto ima lampicu, ali ta 3.2mpix kamera mi je malo sumnjiva, izgleda kao one od 0.3mpix na motorli (mislim spolja). Nece to sigurno da bude nekog velikog kvaliteta, ali bar da je tu i da je 3.2mpix (zbog marketinga).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Znam za Motorolu,ali me njihovi telefoni preterano ne interesuju...Ono sto me zanima jeste Sony Ericsson koji lici na m600/m610(2.6 inch ekran),ali bez TS.Nadam se da ce se opametiti,i ponuditi smartphone i onim ljudima koji zele da koriste fon jednom rukom,i to bez olovcice
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
@pilgrim: za to postoji S60, UIQ je namenjen touch screen telefonima. Ja bash ne vidim razlog zasto napraviti UIQ bez TS-a... Inace ne verujem da cesh docekati tako nesto od SE-a, inace ja bih bash voleo da izbace koji S60 telefon.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.