Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Samo da kazem da vecina ljudi na stranim forumima misle da ovo nije K850,i da vise lici na neki prototip M serije sa cvrstim ekranom (nije TS) i izmedju ostalog zbog njegove sirine tako da...! :unsure:
A i ove slike K850 su poprilicno stare (22.12.2006) tako da ce finalna verzija ovog telefona biti mnogo lepsa,barem je takvo moje misljenje,jer vecina ljudi uvek govori kako je telefon odvratan kad ga vide na spy slikama,al kad ga vide uzivo bude! :o
Jos nesto me zanima,jel vidite na prvoj slici M610 sa leve strane nesto sto lici na jog-dial,a kad pogledate poslednju sliku vidi se da nema nikakvog otvora niti dugmeta! :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

"Otvor" za jog-dial je verovatno na prednjoj masci, pretposlednja slika, pa se zato i ne vidi...
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Moguce,al gotovo provereno znam da SE vise nece koristiti jog-dial tako da je sve jos sumnjivije,a mozda i gresim! :? :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Jel ružan??? :)
Slika

btw, aj neka dobra duša koja je sačuvala slike nek ih okači na imageshack izgleda da sajtu na kom su se pojavile slike nestaje bandwith-... i pošalje mi ih na pp... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

:o
Akki,iskreno svaka cast,toliko! :wink:
Telefon ipak stvarno extra izgleda! :)
Edit:Nadam se da ce na kraju ipak ostati ovakav jer je ovo i dalje samo "sredjenija" spy shot slika,al i ovako izgleda extra! :roll:
Akki jel znas mozda jel ce imati poklopac na kameri ,iskreno se nadam da hoce jer bi u suprotnom bilo bas bezveze! :smutny: ;)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Da ne bude zabune nisam ja pravio već Deuxani... mislim da pored ogromnog watermark-a na sred slike je to svima jasno... :)

Dizajn je baš dobar a Deuxani je pravi majstor... :)

Imaće "poklopac"... sem ako nešto ne promene mada iskreno sumnjam u to... :)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Lepo je sve to sa 5mpx, ali nije sve u mpx. Treba jos da poboljsaju auto-focus i blic da pojacaju, kako bi se sto vise priblizili digitalnim fotoaparatima u visoj klasi, mada i k800 super vrsi posao.

Akki, dizajn k850 je za 10+ :) bas je bruka(jel jos nekome on lici na LG Prada?)
5130+Koss the plug....

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Jos samo da saznam hoce imati opticki zoom i video naj manje 320x240 pa da lagano pocnem skupljati pare, j...ga, kriza :oops:
Samo mi jedna stvar nije jasna, kad vec prave seriju sa vrhunskom kamerom, zasto u njih ugradjuju jeftine cmos cipove umjesto ccd... (mislim do sad je bilo tako).

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Akki,mozda sam se malo losije izrazio,znam da sliku nisi ti napravio nego deuxani,kao sto rece covek je stvarno majstor! :wink:
pigy,nece imati opticki zoom sigurno,a video ce najverovatnije (gotovo sigurno) biti qvga rezolucije (znaci 320x240)! 8)
Mozes da pocnes da skupljas pare! :)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Akki, "dobra dusa" koja je sacuvala slike je okacila njih na imageshack i poslala ti linkove.
Provjeri pp :wink:
Pozdrav
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Akki,aj kad budes imao vremena ponovo okaci one slike koje su nestale! :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Sry, nisam bio tu... :) Okačeno... Hvala na linkovima... :)

btw, čitam sada da neki pričaju da će biti UIQ... neće... :wink:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Evo jos jedne slike napravljene od strane Deuxania,rec je naravno o M610! :)
Slika
8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Sta reci nego F***ING SWEEEEEEEEEEEET !!!! :wink: :) :roll:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

A evo i prototipa M610 8)
Slika
Slika
Slika
Naravno finalna verzija ce izgledati drugacije i lepse! :wink:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@McLaren: e, ovo ce nekome jaaaako da se svidja. Video sam dosta njih kako kazu "m600 je SUPER, najaci telefon ikada, al nema kameru :( :( , tako da otpada..... itd..."

Takodje JAKO mi se svidja to sto ima lampicu, ali ta 3.2mpix kamera mi je malo sumnjiva, izgleda kao one od 0.3mpix na motorli (mislim spolja). Nece to sigurno da bude nekog velikog kvaliteta, ali bar da je tu i da je 3.2mpix (zbog marketinga).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

A zna li neko ima li sanse da se tokom ove godine pojavi neki SE UIQ fon bez touchscreen-a?Postoje govorkanja,ali nista konkretno se ne najavljuje...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

PA motorola je prva izbacila fon sa UIQ bez touch-a,valjda ce i SE nesto uraditi po tom pitanju :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Znam za Motorolu,ali me njihovi telefoni preterano ne interesuju...Ono sto me zanima jeste Sony Ericsson koji lici na m600/m610(2.6 inch ekran),ali bez TS.Nadam se da ce se opametiti,i ponuditi smartphone i onim ljudima koji zele da koriste fon jednom rukom,i to bez olovcice
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@pilgrim: za to postoji S60, UIQ je namenjen touch screen telefonima. Ja bash ne vidim razlog zasto napraviti UIQ bez TS-a... Inace ne verujem da cesh docekati tako nesto od SE-a, inace ja bih bash voleo da izbace koji S60 telefon.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori