W580-Novi slider Walkman

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

W580-Novi slider Walkman

Post od McLaren F1 »

Slika
Slika
Slika
Walkman® player 2.0
GSM/EDGE Quadband
99x47x14mm
2.0” QVGA 262K TFT screen
2MP camera
12MB(512MB M2 card)

Izvor:SonyEricsson
Jos slika:ovde
Opet nista revolucionarno,al lep dodatak SE paleti! :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Koliko vidim po dimenzijama, cini mi se da je dosta mali. Moje misljenje je nek izbacuju sto vishe telefone i "duplikata", jer od vishka ne boli glava a da svako moze da izabere taman sto njemu treba :) .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

E ovaj slajder vec lepo izgleda...Nikako mi se nije dopao w850...Dosta licio na k800 a i cudan neki "dzojstik"
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

samo da napomenem da je ovo mid-end za 2007. i da izlazi dosta kasno... Q3... ;:wink: šta će biti high end zaključite sami u poredjenju sa današnjim modelima... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa sta je ovo , mislim da je ovo vrlo glupo od sony ericsson-a , izdavanje telefona koji izgleda ne nudi nista narocito vise od npr. w850 , druga boja i par led dioda te mala debljina nisu nista drasticno :dry: ..... sve sam kontao da ce im slijedeci walkman telefon imati 3mp kameru , ali ipak su se izgleda odlucili da nove walkman telefone stave na dietu :D :lol:
rocK for ever

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

rocK, k serije sonievih modela je usredsredjena na kameru a walkman, pa sama ti rec kaze.. logicno, sada su na trzistu teledoni sa najboljim kamerama od 3mpx (velicina ide nekim redom, svaka fabrika moze da napravi tel sa 10 mpx ali cemu? kada ce lepo vise modela prodati ako naprednovanje ide svojim tokom) a muzicki od po 2..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

rocK napisao:pa sta je ovo , mislim da je ovo vrlo glupo od sony ericsson-a , izdavanje telefona koji izgleda ne nudi nista narocito vise od npr. w850 , druga boja i par led dioda te mala debljina nisu nista drasticno :dry:
rocK pa sasvim je logicno da se izbacuju telefoni sa slicnim specifikacijama a razlicitim dizajnom jer tako svako moze da nadje telefon po svom izboru,i naravno da ne moze svaki model koji se predstavi da donese nesto drasticno novo,takvih ima samo nekoliko u toku godine! :roll: :wink:
rocK napisao:sve sam kontao da ce im slijedeci walkman telefon imati 3mp kameru
Bice i toga,i to ove godine! ;)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Za ovaj model su najvise zainteresovani Ameri :D jer je telefon Quadband,i podrzava 850MHz sto njima jako odgovara,sto nije bilo na w850i.A mnogo njih bi zelelo da ima w850i,ali posto su tamo 1900MHz mreze jako malo zastupljene i signal je samo u nekim oblastim i to jako slab.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Licno,telefon je stvarno dopadljivog izgleda,verovatno izgleda jos bolje uzivo! :)
Inace SE je najavio da ce ove godine mnogo veci broj telefona biti i za Americko trziste jer to do sad nije bio slucaj! :wink:

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

milan91, mislim da nisi u pravu, jer se svi telefoni prave različito za sve regione. po tvom pravilu u japanu i kini se ne bi prodao ni jedan SE tel jer oni imaju skroz različite mreže! :uhuh: :uhuh:

Zato SE ima W850i i W850 (bez "i"). telefoni sa "i" na kraju su pravljeni za Evropu a bez "i" za Aziju!!
Vjerovatno imaju nešto i za Ameriku. Valjda nisu toliko glupi da stave na samo 2-3 modela za GSM850, i da Ameri mogu koristiti samo ta 2-3 tela.
I Bog je Srbin...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Angel_Of_Darkness, prave za Americko,Evropsko(i ostalo trziste) i Kinesko,oznake za ameriku A,za evropsko i sire I,za kinu C.Ti nisi u pravu :) :wink: u Aziji i okolini pretezno se koriste WCDMA mreze,takodje upotrebljavaju se i 900/1800MHz.A kao sto se zna svaki telefon podrzava 900,1800,i 1900MHz.Tako da tvoja tvrdnja nije tacna,SE nema w850i i w850 to si ti nesto pomesao.Jer vidim na dosta sajtova stoji npr. w300 i w300i,a ustvari to je greska jer postoji w300i,w300c.Takodje w300i nema oznaku A,ali podrzava 850MHz mreze :wink:
Kazes nisu glupi,posto posecujem pretezno americki forum,ljudi su cak i potpisali peticiju i poslali direktoru SE zbog toga sto se osecaju zapostavljeno,jer dosta SE modela ne podrzava 850MHz.Inace posto k800i ne podrzava 850MHz,njih malo ga poseduje,k790i takodje ne podrzava,ali je napravljen poseban k790A koji podrzava 850MHz.Znaci samo posebni modeli koji su posebno pravljeni za americko trzite imaju oznaku A,a ovi drugi koji podrzavaju 850MHz oni dobijaju I,i oni nisu pravljeni samo za amer.trziste vec je planirano da podrzi tu frekvenciju. :wink:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Ej pa ovaj telefoncic simpaticno izgleda jos da su stavili kameru vece rezolucije bilo bi extra..pozzzzzzzzz 8)
<<<Black N96>>>

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Za koji dan i kod nas u prodaji :) telefon mislim da ima sve sto moze telefon imati :) Cena oko 300e :roll:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

milan91 napisao: telefon mislim da ima sve sto moze telefon imati :)
A autofokus, wifi, 3g, stereo zvucnici, wma format?
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa dobro :) ima jos stvari, ali wifi vise odgovara nekom poslovnom telefonu ;) 3G i nije toliko vazan, dobro stereo zvucnici su mogli i wma format takodje jer je to ipak muzicki telefon, ali SE za sad ima samo dozvolu za mp3, 3gp, mp4, ogg, wav, verovatno da ce u buducnosti biti i wma ;)
A autofokus nije sad ni toliki minus, dosta telefona nisu ni imali AF dok se k750i nije pojavio.
Ipak je malo napredovao, kad bi imao i AF i 3G i bolju kameru onda bi nekako bio bas potpun, ovako moraju nesto da izostave, u sledeci ce to da dodaju, ali da skinu fitnes ili svetlosne efekte :roll:

Odgovori