Zvučnici MPS-60

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
RasRas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:25

Zvučnici MPS-60

Post od RasRas »

U ponudama MTS-a može se videti w850 sa zvučnicima oznake mps-60.Uz pretpostavku da su zvučnici kompatibilni i sa drugim walkman telefonima,zanima me da li neko od diskutanata ima iskustva sa pomenutim zvučnicima,kakav je kvalitet zvuka(basa?),da li se više prazni baterija,gde mogu da se kupe i po kojoj ceni???
TEMPUS ET MEUM JUS

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Gde mogu da se kupe sam pisao 150 puta,cak sam i neki dan napisao gde ima samo malo potrazi.Ne mogu da verujem da niko vise ne koristi pretragu :disgust:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

RasRas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od RasRas »

Nisam baš često na forumu,a i vidim da nijedna tema nije o zvučnicima,pretpostavljam da si pisao u sklopu neke druge teme.Kad budem imao vremena pretražiću.Mada ne bi bilo loše da i 151. put izneseš svoje impresije.
TEMPUS ET MEUM JUS

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zvuk je fantastican i mogu da se stave i na NE walkman fonovima koji imaju noviji port....o ostalim stvarima kao sto su cena i gde ces naci potrazi na forumu
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

RasRas, pa vidis ne bi bilo lose da opet kazem,ali eto jednostavno necu.Jer eto ti tako svratis na kratko i sve bi da dobijes odg. odmah na tacni,e vidis onda ce videti mnogo njih i onda ce i oni to raditi i mene cimati da ja u svakoj temi pisem sta i kako. :uhuh: Eto vidis u tome je problem i eto zato necu da napisem 151. put,pogledaj neke teme koje su Lepljive,a i pogledaj malo teme na delu Sony Ericsson,i to na prvoj strani ne treba da listas...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

RasRas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od RasRas »

Milane,čuvaj znanje,samo bez ljutnje.Po savetu,pretražio sajt i našao interesantne stvari.Ukoliko neko ima ove zvučnike,a ne koristi ih,zainteresovan sam da se napravi dogovor oko preprodaje.
TEMPUS ET MEUM JUS

Odgovori