item animation

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
schonne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 31. Jan 2006. 14:39

item animation

Post od schonne »

da li neko zna kog su formata slicice item animation koje se stavljaju prilikom pisanja poruka da bih mogao sam da ih napravim ili da li neko zna da li ima negde da se skinu neke nove?

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

mislim da imaju neke skrivene tipa

Kod: Obeleži sve

:-x
= poljubac, verovatno to nije sve tako da....

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

dmihalj,mislim da nije mislio na skrivene smiley-e vec na one animacije koje mozes da ubacis u poruke! :roll:
schonne mislim da ne mozes da pravis niti da ubacujes te animacije u telefon vec da koristis ove koje vec imas u telefonu! :wink:
E da ako vec nekom trebaju ti skrivenu smajlici,mozet ih videti >>OVDE<<

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Postoje dve vrste: jedne su one 'cry', 'sad', 'confused', 'kiss'. One su na telefonu običan GIF, ali ih nema smisla dodavati, jer svaka od njih ima svoj kod. Kad takvu animaciju ubaciš u sms, ti ustvari ubaciš kod. Posledica je da svaki model prikazuje istu animaciju na drugi način. Ti kodovi su standardizovani (manje-više) i nema mesta za custom animacije. Druga vrsta su male crno-bele slicice u WBMP (statične) i EMS (animirane) formatu. te c/b sličice se mogu ubaciti najnormalnije u 'pictures' folder i onda se mogu koristiti u sms. Kad se šalje takva slika, ona se u celosti šalje sms-om (a ne samo kod). Jedna slika ume da zauzme i 3 sms-a.
E sad, kako napraviti WBMP ili EMS na PC-u..
(ni jedan meni poznat grafički sw ne poznaje ove formate).
Pravio sam BMP>WBMP converter, al ga nikad nisam završio. So, wait, or use Google..
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori