Da, telefon je ok, samo ne kontam logiku... Zasto nakon K550i koji je cyber shot ovo? Vidim bolji je display, kamera takodje isto 2 mp......
Neka me neko prosvijetli.
Od vishka ne boli glava, mozda se bash ne svidja nesto od k550 a ovaj mu vishe odgovara (po ceni, po nekim drugim stvarima). Kod SE-a samo birash sta ti treba od specifikacija i imas skoro bukvalno taman takav model
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Hm, i na ovom i na SE sajtu u specifikacijama ipak stoji da je ekran 176x220, tako da i dalje ne kontam ovaj potez SE-a (nakon K550) ali ajde, vjerujam da je to marketinski potez
Ljudi pa osnovna razlika izmedju ovog telefona i k550 je ta sto je ovaj 3g,ima sekundardnu kameru....
Mada po meni je i lepsi od k550,pogotovo zbog normalnih tipki
k530i je tu da popuni SE-ovu ponudu u svim rangovima...tu je dodato ono sto su fanovi i korisnici naveli kao mane i tako je izasao ovaj novi model....jednostavno marketing tipa trazili ste dobili ste...a kompaniju taj razvoj manje kosta od razvoja novog telefona i platforme jer se zasniva na slicnom postojecem modelu...uostalom sladak telefoncic
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
To je standardna SE monoblok struktura koja pali kod kupaca zasto Samsung ne promeni slajdere koji svi lice na d500 E serija D serija C serija....a o preklopu da ne govorim...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
nista posebno.. misli mda nikome od nas nista ne znaci njegov izlazak
slazem se sa Stelle, da je sami izgled ve dosadio ..ok, jeste neki ajde "zastitni znak" same se firem ali daj brate malo to promeni pa makar u ruzno bilo a ne dosadno
Da li je kod ovog modela isto kao i kod w850,da se sms poruke cuvaju na mem kartici i da maltene moze da ih stan neogranicen broj???
Pitam jer bih ga uzeo preko mt:s-a
Dancsi, moze ali opet mislim da to nece dobro raditi kao sto je problem sa k610 i w660 softverom... loki13, pa i ako ne cuva, preko xs++ se ubaci jedan txt fajl i povecas memoriju za sms poruke, iako kod k750 je povecao na 21 000 i nesto poruka sa 512MB karticom, meni sa 1GB je povecao na 1000 sto je meni sasvim dovoljno
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.