Problem oko update - a

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 19:29

Problem oko update - a

Post od RunnerSG »

Imam jedan problem oko update - a... Kada instaliram prog, i sve uradim, onda posle imam 4 koraka da napravim: Proverite da li je stono kuciste povezano sa Pc - jem ... i tako dalje... Sta je stono kuciste, zar to nije kabel ( usb ) ?????

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zavisi koji fon imas...neki imaju stono(sync dockstation) neki usb itd.Slika
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od RunnerSG »

Treba ad namestim na K600i, ali nece preko usb - a, pa mi trazi stono... A to stono kuciste, jel to moze da se nadje u telefon shopovima????

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

cekaj jesi li bacio drajvere tj spojio dobro fon sa kompom?dali komp prepoznaje fon?ne ide stono za tvoj model samo usb kabal...proveri dali SEUS prepoznaje tvoj fon uopste kao model K600?ako ne deinstall drivers i ponovi ceo proces tj zakaci fon na komp,kad ga komp prepoznaje kao new hardware UBACI DISK SA DRAJVERIMA KOJI SI DOBIO UZ FON iskljuci opciju da trazi drajvere sa neta,idi na install software automatic...on ce sam da povuce sa diska samo sto je njemu potrebno...e tek onda se spoji na net i ukljuci SEUS koji ce da te vodi kroz ceo proces 8)
Poslednja izmena od fain2daniel u Uto, 19. Jun 2007. 17:49, izmenjeno 1 put ukupno.

RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od RunnerSG »

Instalirao sam swe drajwere sa cd-a... prepozna fon, ali mi nije jasno, posto mi trazi to stono kuciste, kaze kao da mi stono kuciste nije povezano sa kompom... Mada probacu jos jednom, a gde da nadjem te drajwere, gde da ih unistaliram od fona???

RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od RunnerSG »

fain2daniel da te pitam nesto: ako bih oznacio model K750i i krenuo da updatujem na owaj K600i, da li bi se pokwario fon, ili sta bi bilo sa njim??? Posto na K600 i K608 trazi to stono kuciste za update....

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

K600/K608/V600 imaju mini-USB konektor sa strane + standardni port opšte namene (stari tip, NE FAST-PORT) sa donje strane. Mislim da mora stono kućište, SEUS neće preko mini-USB-a (nisam 100% siguran). U svakom slučaju, neće ti prepoznati telefon ako odabereš pogrešan model.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od RunnerSG »

Ok hwala... A da li znas mozda, gde ima da se nabawi to stono kuciste, i koliko je para odprilike??? Jel u mobil fhopowima???

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Trebalo bi da može da se nađe u mobil-šopovima. E sad cena - nemam pojma, al ne bi trebalo da je mnogo skupo..

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ocigledno je da MORA stono za tvoj fon da se nabavi mada mi je to malo delovalo mutno ali nisi jedini sa tim problemom...treba ti ovo Slika i cini mi se da je kao na P serijama i jos ako je isti port pozajmi od nekog ko iima P900/910/990

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Port je kao kod starijih modela (K700, K500, K300, T610.....). Ali ima i dodatni mini-USB za brži prenos podataka. Sad kopam nešto da vidim da li je SEUS podržan preko mini-USB-a, ili samo preko osnovnog konektora. Ta varijanta sa dva različita porta se kratko pojavila, dok nisu spojili to u jedan novi - FastPort (K750, K510, W810 ....)

Odgovori