udjem u program i sve ide ok i krene nadogradnja i dodje do 94% i stane kaze azuriranje neuspjelo...vec sam jednom prije nadogradio ga najnovijim dopunala al jednom sam zamjenio karticu i poslije je vratio i kad sam pritisno menuispise mi "errors occur in the menu.ml file.this may render the menu unusable" , kad odem na settings nema mi dijela sa povezivanjem(bluethoot intereneti i ostalo) i kad odem na shortcut samo mi pokazuje slicicu shortcuta zmjesto alarma bluethoota i ostalih precica koje sam stavio...
aha hvala mislim da je pr bio u nedopunjenoj bateriji do kraja al osto mi je problem sto nikako ne mogu da primam poruke normalno..recimo cura mi salje po 3 4 iste poruke ni jedna ne dodje.. to se cesto desava..jel to moze biti do sofware-a
??
moguce nikad se ne zna,moj je savet uzmi flashuj telefon mom tutorijalu za ubacivanje softver W800u K750 isti je princip samo ti trebaju verzije od K750...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
a ako ima k800 i softver mu je stradao najbolje onda da kupi credit i isfleshuje sam telefon jer ce ga izaci dosta jeftinije nego da nosi u servis.Ako je mreza ili sta drugo onda ...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Znam da ima K800 (prema ostalim postovima), zato i pitah madness99 "otkud ti ideja da ima K750"
Al u svakom slučaju trebalo je da napiše u naslovu teme o kom se modelu radi. No, izgleda da je rešio problem, čim se više ne havlja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.