Ubacivanje srpskog jezika u K550i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
dixy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Okt 2007. 22:57

Ubacivanje srpskog jezika u K550i

Post od dixy »

Imam K550i i hteo bih da ubacim srpski jezik uz pomoc XS++a? Moze li neki tutorial, kao onaj za K800i za svaki slucaj? Pronasao sam verziju firmware-a koja je potrebna (S_E_EUROPE, R1KG001 FS SE EUROPE RED52), ali ne mogu da ga skinem... Hvala unapred. Veliki pozdrav svima!!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa tutorial je isti, nema potrebe da se pise novi, sve je isto samo sto stavljas svoje main, fs i custom...
Ako ne mozes da skines, plati pa klati, ili trazi 8) S_E_Europe fs i custom je jakooo tesko naci, malo njih skida to i postavlja na net.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dixy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dixy »

Ima na topsony.com forumu, ali oni traze da se da 20 post-ova, na forum i da se ceka mesec dana :cry: ... A ja sam nestrpjiv... :D .. A zbog cega se to tesko nalazi? Neki poseban razlog ili...?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa znam ja sta ima :P imam ja nalog, ostalo mi jos 50MB da skinem, skinuo bih ti ali da cekam da se uploaduje :shock: pre cu ti dati 10e da odes u servis i to uradis :roll:
Procitaj zadnji deo poslednje recenice... Ako imas jos garanciju idu u prodavnicu gde si kupio i trazi da ti ubace 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dixy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dixy »

Da da , garancija je jos tu, ali oni u servisu i pored nje traze 2000 za to :blinky:, tako da 10 evra nece biti dovoljno . To je za , kako oni kazu neku nezvanicnu verziju a kad izadje zvanicna bice jeftinije... :blinky: :blinky:

exotic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 18:45
Kontakt:

Post od exotic »

nemoj da te oni iz servisa lazu :uhuh: trazi ti neku zvanicnu ako ti tu ne daju nema veze sto nije najnovija 8)
exotic

dixy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dixy »

Pa probacu opet da odem i da im to trazim... Mislite da oni to treba da ubace besplatno posto sam kod njih kupio telefon?

Odgovori