Da li K700i podrzava mp3 melodije?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Da li K700i podrzava mp3 melodije?
Ljudi neka mi neko kaze da li Sonyericsson K700i podrzava mp3 melodije i kako one zvuce?Ommisljam se da li da kupim K700i ili Nokiu 6600.Vi mi predlozite koji je bolji od ta dva telefona? 

K700 podržava mp3, zvuk je dobar, telefon je odličan, ima i radio što nokia nema, flash što nokija isto nema, 40 i nešto mb memorije.
6600 nema mp3 fabrički, ali možeš da ga ugradiš, taj telefon sam imao dugo i odličan je, ima a 4mb memorije + mmc 32mb.
6600 je symbian, k700 nije
6600 je glomazan, k700 je normalnih dimenzija
6600 može nadograditi memoriju (kupiš mmc) što k700 nemože
ako hoćeš smartphone onda 6600, ako hoćeš običan telefon sa izvrsnim funkcijama onda k700
Moj izbor je Nokia 6600, smatram da je daleko bolja, za k700 šuška da nije pouzdan, da se kvari, ali to ne mogu da potvrdim, jer ga ima moj brat već dugo i super ga služi. :idea:
6600 nema mp3 fabrički, ali možeš da ga ugradiš, taj telefon sam imao dugo i odličan je, ima a 4mb memorije + mmc 32mb.
6600 je symbian, k700 nije
6600 je glomazan, k700 je normalnih dimenzija
6600 može nadograditi memoriju (kupiš mmc) što k700 nemože
ako hoćeš smartphone onda 6600, ako hoćeš običan telefon sa izvrsnim funkcijama onda k700

Moj izbor je Nokia 6600, smatram da je daleko bolja, za k700 šuška da nije pouzdan, da se kvari, ali to ne mogu da potvrdim, jer ga ima moj brat već dugo i super ga služi. :idea:
6600 ima 6mb interne memorije i 32 na krtici(koja može da se menja, podržava sve do 512mb). Mp3 na 6600 je kršast, zvuk je bez veze, ali ni K700 nije ništa bolji(jer ima samo 41mb memorije, mada je zvuk odličan). 6600 ima Symbian, što znači gomila zanimljivih dodataka za instalirati(besplatnih, naravno), kao i daleko bolje igre. Mrzi me dalje da nabrajam.
U svakom slučaju 6600 je neuporedivo bolji, nema šta da se priča, glavna prednost K700 je FM radio, izgled-veličina, i mp3, za koji nema dovoljno memorije.
U svakom slučaju 6600 je neuporedivo bolji, nema šta da se priča, glavna prednost K700 je FM radio, izgled-veličina, i mp3, za koji nema dovoljno memorije.

U susret novim izazovima...
mozda nije pravo mesto za ovo ppitanje ali: nema glupo pitanje ima glupi odgovor!
kupio sam K700i, ali VODAFONE.
se sada: 1. zasto ne mogu da postavim MP3 kao ring signal?
2. zasto u rimainder nema recurent appoiment?
3. kako da instaliram igrice koi imam, downlandirao sam ih sa Imule?,
sve su zipovani i kad ih posaljem preko bluetoot, prebaculu se jedan po jedan file.
4. dali bi imao ove probleme sa drugi soft ili mogu da ih resim????
pozdrav, cenim svaki sovet.
kupio sam K700i, ali VODAFONE.
se sada: 1. zasto ne mogu da postavim MP3 kao ring signal?
2. zasto u rimainder nema recurent appoiment?
3. kako da instaliram igrice koi imam, downlandirao sam ih sa Imule?,
sve su zipovani i kad ih posaljem preko bluetoot, prebaculu se jedan po jedan file.
4. dali bi imao ove probleme sa drugi soft ili mogu da ih resim????
pozdrav, cenim svaki sovet.
ivalid access to memory location
ja imam oba ova telefona i definitivno ti mogu reci da uzmes 6600 jer su po meni njegove funkcije mnogo bolje!!!!sve zavisi sta je tebi od funkcija bitnije...mp3 ili camera...k700 ima jedino bolji mp3 i izgled a u svim drugim segmentima je 6600 MNOGOOO bolji!!! i da 6600 nije uopste toliko glomazan!!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Fix, baš lepo o tebe, ali Sile je postavio pitanje 26.11.2004., a danas je..?
Ima dosta informacija o ovom pitanju, pa će ovde pasti ključ.

Ima dosta informacija o ovom pitanju, pa će ovde pasti ključ.
● PRAVILA FORUMA ●