Kako da fleshujem K310i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Bogy1985
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2008. 09:14

Kako da fleshujem K310i

Post od Bogy1985 »

Cao svima citao sam malo kako fleshovati Se W800, i sad hocu da fleshnem svoj stari k310i, ali me zanima da li mogu da iskoristim postojece programe i software koji su postavljeni na tom forumu? Ako ne mogu da li neko moze da mi bar napise sta mi je potrebno od tih alatki za fleshovanje. Hvala!

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ne znam koju si temu tačno čitao, ali pomoću XS++ možeš flešovati K310. Pogledaj temu o flešovanju K800 (lepljiva).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Bogy1985
Novajlija
Novajlija

Post od Bogy1985 »

aha to sam i citao ali da li mogu te firmeware i software da koristim?? Ako ne mogu te mogu li da dobijem link gde da skinem??

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa moras reci koji imas CID, koju verziju hoces pa cu probati da nadjem nesto...
Ne mozes da koristis sw od k750i ili k810i... :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Bogy1985
Novajlija
Novajlija

Post od Bogy1985 »

OK Milance reci cu ti veceras posto sam sad na poslu a tel mi nije tu. E i hvala na pomoci. Inace nije mi do kinte koju cu platiti vec ovi polupismeni radnici su ga vec jednom fleshovali i sad samo mogu da primam pozive ostalo nista ne radi.

mladja@sd
Banned
Pridružio se: Uto, 12. Feb 2008. 05:22

Post od mladja@sd »

Probaj sam da ubijes telefon,pa ces posle ipak morati da nosis telefon u servis da ga nakace na kruzera i preflesuju kako treba!!!! :wink: :wink: :wink:
Ne znam zasto se vi ljudi igrate sa telefonima,u servisu ce te uzeti 900din da ti to srede i telefon ce da ti radi bez problema!!! Naravno ako je softver u pitanju 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

mladja@sd, a sto dati 10e??
Ja sam moj telefon flashovao preko 30 puta, uradio sam pored toga jos jedno 10-20 modela, radio sam patchovanje, razna menjanja i nikad mi se nije desilo da sam telefon ubio...
Da ne pricam o ubacivanju raznih softvera koji nisu prilagodjeni hardveru k800i :roll:

mladja@sd
Banned
Pridružio se: Uto, 12. Feb 2008. 05:22

Post od mladja@sd »

MilančeBGD, Ok batice ali ti se razumes u to,zarazliku od ljudi koji prcakaju sve i svasta i na kraju telefon zvekne!!
Nagledao sam se svega i svacega :D :D :D
pozz...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:roll: Pa mislim da moze bilo ko da pokusa da flashuje svoj telefon, samo ako se prati uputstvo sve ce biti ok... :roll:

Odgovori