Srpski u w880i?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Srpski u w880i?

Post od araphel »

Pojma nemam da li je neko postavljao ovo pitanje,ako jeste,slobodno me uputite na doticnu temu i ovo lockujet. Znam da su milanche i madness petljali oko svacega na k800, od nekog od njih sam chak i skupio informacije kako da fleshnem i ubacim srpski i sve....sad me zanima isto za w880,tojest pre svega srpski.

I usput jos jedno pitanje.imam Vodafon verziju,kojoj su tasteri za precice zamenjeni slusalicama,zelena i crvena. Naravno fon je flesovan i sada su to tasteri za precice. mogu li vratiti Vodafone softver,ali koristiti citybeat temu,pa da imam funkciju tih tastera za pozivanje? Podrazumeva se da bih voleo da fon ostane otkljucan i da mogu da unesem gprs i mms podesavanja za MTS koja bi radila....dakle poenta je srpski i ta funkcija tastera.

Unapred hvala,

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Za srpski mogu da vidim da nadjem potrebno, ako nema na internetu imam u mom racunaru ali upload ce malo duze trajati :roll:
Da bi opet dobio te precice jedino je resenje da vratis vodafone softver, ali mislim da flash teme nece raditi.
Posto vidim da te nervira ono mts, da li zelis da se igras sa patchovanjem telefona?? Da bi patchovao telefon moraces da flashujes MAIN u kome se mozda nalazi patch sa kojim je otkljucan taj telefon, tako da ti kad uradis patchovanje taj patch odlazi.Ali kad zavrsis patchovanje mozes da ga otkljucas patchom, i ubacis ono sto je potrebno da bi izmenio MT: S znak :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Pa u suštini,ja bih da mu ubacim Srpski,i to mi je onako i najbitnije. Ovo za funkcionalnost tastera mi je manje važno,ali može i to,ukoliko je izvodljivo. Ne vidim zašto ne bi radila citybeat tema ukoliko se vrati vodafone softver.Mislim da fon nije otključan patchem,već unošenjem koda, kao što sam i ja za k800 radio. U principu bih rado iskoristio onaj elf koji menja znak. A i onaj koji baca prečice na standby ekran me baš zanima. Fon mi je ionako sporedan i ne koristim ga mnogo,pa bih radi probao da čeprkam po njemu.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori