T630, koji softver za prebacivanje igara?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
blekibl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Dec 2004. 23:52

T630, koji softver za prebacivanje igara?

Post od blekibl »

koji softver je potreban da se na t630 prebaci neka java igrica i gdje se moze skinuti.hvala unaprijed :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Sav softver imas na sonyericsson.com! Postoji vise nacina, uglavnom preko Sony Ericsson File Manager-a ver 2.5.9.0! tamo sve lepo pise nije problem! Ali sta ce ti java kad imas mophun igrice koje su mnogo bolje??? :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

da j mi akki pojasni malo razliku između jave i morphun igrica, vidio sam na sajtu myt610 da postoje i jedne i druge, ali nisam neki veliki igrač pa me nije ni interesovalo ali volio bi da znam :?:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Vec sam pisao ovo ali evo ponovo!
mophun™, a product of Synergenix Interactive, is a gaming accelerator designed to bridge the gap between traditional console based and mobile games. It is designed to harness the hardware resources of a mobile and create an unparallelled gaming experience on phones regardless of their hardware specifications.
Sta ovo znaci? To znaci da su mophun igrice pravljene sa svrhom da igrice na mobilnim budu sto bolje! Java igrice ti mozes da igras i na kompu dok mophun su pravljene samo za mobline, naravno mozes preko emulatora da ih probas, ali zbog toga su bolje od java igrica, naravno ne govorim o novim 3D java igricama, nego o starim java igricama koje su zastupljene do pojave k700, z1010, s700... kada je SE poceo da koristi java 3D! A video si verovatno 3D tennis na s700 kako izgleda :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

I onda uzmes i mophun uporedis sa ngage igrama i opengl platformom za symbian i padnes u tesku depresiju iz koje te nista izvaditi nece :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

I onda pogledas 3D tennis na s700, preko celog ekrana iiii... samo sto toga nema na t630! Moras li svuda pominjati nokiu? :roll:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Moras li ti SE ? :)
Ngage igre su vrhunac igara na bilo kojim rucnim konzolama, a mogu da rade na bilo kom symbian telefonu :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Hehe, ma salio sam se! :mrgreen: Igrice na ngage-u su stvarno extra ali ovaj tennis je mnogo dobar i to na ovolikom ekranu! :D

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Igrice za ngage su xxxxstra samo imaju jednu manu.. 20-30 mb, a mene to tako mrzi da skidam i kopiram da je to neverovatno ;)
Gledao sam danas neke mophun igrice.. onako.. simpaticno.. gameboy advance :)

Odgovori