Interesuje me da li ste dosli do zakljucka koji je najbolji sonyericsson telefon iz walkman serije. Kriterijumi koji su meni najvazniji su kvalitet i jacina mp3 plejera kao i radija. Trajanje baterije... Znaci interesuje me koji je po vama najbolji telefon za ovu svrhu? Hteo bih da promenim p1 koji je jako kvalitetan ali ima slab zvuk.
w950 ( ili w960) ali kada mu modujes zvuk. Onda je duplo glasniji a ostaje ta cistoca zvuka ! Pa nemoj da menjati nego kupi W slusalice, nabaci Walkman player i moduj zvuk! to ti je moja preporuka!
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
ja sam kupio hpm-85 sluske koje su perverzija(probao na ipod-u) ali na p1 je slabasan zvuk. A da modujem ne znam kako? Postoje ona uputstva za pachovanje i ostalo ali nisam uspeo. Iskreno i ne znam koliko to pomaze?
Zna li neko kako da ubacim walkman i pojacam zvuk? Koliko je to opasno za telefon? Nadam se da postupak nije nesto preteranoo tezak i da normalan korisnik kompjutera sa malcice vise znanja moze to da odradi.
Mislim da je W902 oznaka telefona... Ima walkman, 5mpx kameru, ma sve mnogo podseca na W810 kad je izasao (po tipu karakteristika koje ima)... Al ne znam kakav mu je zvuk... AL sumnjam da je los
stefgi, ja sam negde na nekom stranom forumu nasao kako se ubacuje w player u p1i samo ne znam tacno gde, a modovanje zvuka nije tesko samo moras prvo da sistemske fajlove otkljucas. Pronadji to negde na ovom forumu, nemogu ti vise pomoci posto nisam vise u UIQ vodama
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
Sto se tice trajanja baterije,mislim da je tu i dalje neprikosnoven w300,koji daje preko 25h kontinuiranog slusanja mp3 playera..pa vi vidite...
w810 daje oko 20h
w850 malo manje (18h)
n95 8gb oko 12h...
DA da najjaci ima sony walkman w980 hehe plus tu mu je jedna veoma draga opcija "FM Transmiter" znaci pustis mjuzu na mobu i slusas je u radiu u autu. He . S tim da kad te neko nazove, prekine se prenos ali mozda je tako i bolje ko zna...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.