K700 pitanjce :)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Moto
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 13. Dec 2004. 12:33

K700 pitanjce :)

Post od Moto »

Zanima me da li se nekome desavalo da posalje poruku sa K700 a da uopste ne stigne onome kome je poslato a da stigne report najnormalnije...Ajde ko ima 063 i k700 neka pomogne koja su mu podesavanja sa SMs(joj boze)..I da kako se menja SMS Type..meni je not set(mozda je zbog toga!!!!) i ne znam kako da promenim...

Moto
Novajlija
Novajlija

Post od Moto »

Izgleda da mi je sms type zakljucan (sigurno) moze li to kako da se otkljuca i sta da radim ebiga :(

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne, nikad mi se to nije desilo, znam sta je problem, on ti konvertuje sms u neki drugi format, da ne objasnjavam sto, ali tako je, a ti moras da podesis sms type na text, ne znam kako ti je to zakljucano? Ne mozes da promenis ili ne mozes da nadjes tu opciju? Jesi gledao uputsvo?
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Moto
Novajlija
Novajlija

Post od Moto »

ne moze da se promeni..upustvo nemam ali ima ortak isti telefon uzeo pre mene 4 meseca i isto zakljucan sms type...:((

Moto
Novajlija
Novajlija

Post od Moto »

provalio sam u cemu se radi..to je do 063 kartice..ubacio sam 064 i sve radi lepo..sta da radim sad sa svojom 063 :(

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Kako do 063 kartice ne razumem, sta radi ti na 064 a ne na 063? Ako je tako onda je do kartice, mada ne znam kako ne mozes da promenis sms type? To jos nisam cuo! Napisao sam gore da postoji taj problem ali se resava menjanjem sms type ali ne razumem kako tebi ne moze da se promeni! Jel ti tel skinut sa neke mreze i koja je verzija softvera?
Najbolje onda da odneses u servis, a jesi probao sa nekom drugom 063 karticom? skini uputstvo sa se sajta i detaljno prodji sva podesavanja za sms prvo pa ako to ne onda servis!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Imam jos jednog koji se na to zalio ovih dana..... drug me zvao na mob sto se ne javljam isto ima k700 doduse on ima 064

Moto
Novajlija
Novajlija

Post od Moto »

Znaci ljudi kada mi je 063 kartica unutra pishe lepo SMS Type not set kada se udje u to ono malko bledji menu i nista ne moze da se selektuje.,..kada ubacim 064 sve najnormalnije mogu da biram da li text, fax....bla bla... :) do kartice je sigurno ali da li bi to radilo na svakj 063 :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Prvi put cujem za ovako nesto, idi onda do servisnog centra mobtela nek ti zamene karticu, ali prvo probaj sa nekom drugom 063 karticom! Stvarno je cudno ovo! :D

Odgovori