ko ima bolju kameru s700 ili 6630?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

ko ima bolju kameru s700 ili 6630?

Post od sasa-SE »

ovo pitnje pre svega upucujem akkiju posto ima s700 i sigurno je imao prilike da testira 6630 btw akki mogao bi malo da dodjes na ESATO!!!!!!! :D

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

E pozdrav, ma ne stizem da idem na esato, potrudicu se da u buducnosti malo vise svracam, jel ima nesto zanimljivo?
Pa pisao sam ja o tome, bolja je na s700 ali to nije neka velika razlika!(imam i 6630 sad :))), mada ne znam da li cu ga zadrzati!
Jedno vreme sam non stop uporedjivao slike, unutra, napolju, noc, malo osvetljenja... i zakljucak je da je s700 bolji u svim situacijama ako dobro odradis ti sliq, znaci ako se potrudis, mislim na podesavanja! Sa 6630 je posao lak, samo slikas i mirna ruka i to je to u principu! Ono sto je po meni malo veca razlika u korist s700 je white balance, koji na 6630 ume ponekad da bude los, ali to u principu mozes i u photo shopu da odradis!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa koji bi telefon bio bolji akkiju bez SE... :)
Meni se cini da je bolja na 6630... Mada kamere su dosta slicne. Imas cini mi se na www.moble-review.com slike uslikane i sa S700 i sa 6630... :roll:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Jeste bolja kamerica na s700, kamerica i ekran.. sve ostalo je velika prednost n6630. Pa cak i cena, sto je bar meni ne shvatljivo.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Cini ti se Stefane, cini ti se! Ja ne tvrdim da je bolji s700 od 6630 nego da ima bolju kameru sto ja mislim da ce se sloziti svi koji su probali! :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Probao sam, kamera na s700 je bolja i na displeju telefona, a i na računaru.
Nije da je bolja nešto extra, ali jest bolja.

Ljudi se vidim opet lože koji je telefon bolji, pa ako nećeš symbian s700 je bolji u svakom pogledu, ali ako trebaš symbian onda s700 nije ni u konkurenciji.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Ma moz da snima i emituje direkt na satelit video zapis i pusta u sred programa na CNN kao special anouncement al ne vredi kolko kosta dzaba mu bilo..

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Realno, s700 ima bolju kameru i to je sve sto je bolje (jedino ekran mozda). Medjutim vec sam u nekom drugom postu rekao razlike su stvarno male, negde cak i 6630 pobedjuje, ali verovatno ja nisam znao da slikam kako treba s700 jer kako aki kaze, ima dosta podesavanja da slika ispadne sto bolja....

DEFINITIVNO: S700

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Bolja je na s700...ali treba je znati koristiti ako zelish dobre slike.....
Kod 6630 samo slikash ne treba da se zamajavash.....
Ali opet mislim da je kod s700 bolja.....

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

Po onome što sam ja video, a imao sam priliku da se poigram s oba, 6630 pravi nešto oštrije slike, naročito u uglovima. U svakom slučaju, i S700 i 6630 prave slike na granici podnošljivog.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Pa kako u "na granici podnosljivog". Ne zaboravi da su to telefonu, sa senzorom koji je mnogo manji u odnosu na prave aparate...

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zlivan »

Znam ja vrlo dobro koji su razlozi za takav kvalitet slika, što ne menja moje mišljenje o njima.
Dobro, da ne preterujem, možda bi uz dodatnu obradu neke od njih mogle da idu i u foto radnju na 9x13.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ko nije zadovoljan neka kupi digitalac i kraj...ako ochesh da odugovechish neki momenat necesh to uraditi sigurno telefonom.....
Ja ne razvijam slike sa fona samo ih stavim na komp.....
I uglavnom slike sa moba sluze da te podsete na neki momenat ili tako neshto a ne da se ti divish tamo nechemu.....
A i svi se neshto bunite a posle nekoliko meseci od kako kupite fon ni ne koristite vishe kameru......
I uvek je tako....ja sad u proseku uslikam mozda 2-3 slike nedeljno......

La Dur
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2004. 01:26

Post od La Dur »

Dexter napisao: I uglavnom slike sa moba sluze da te podsete na neki momenat ili tako neshto a ne da se ti divish tamo nechemu.....
To si jako dobro rekao Dexteru!
Ja sam ljetos naletio na maturantkinje koje su maturu proslavljale tako sto su u pripijenim haljinama, suknjama i minićima skakale u gradsku fontanu. A onda su onako mokre, vlažne i providne izlazile iz fontane .... uhuhh .... a ja Bogu zahvaljivao što imam kod sebe mob sa kamerom ....
E za takve slučajne momente dobro dođe mob sa kamerom.
Krivo mi je što onda nisam imao mob sa kamerom od 1 MPX.

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zlivan »

Internet je prepun sličica slične tematike, mnogo boljeg kvaliteta ;)
Umesto telefona sa muljavim jednim megapikselom bolje je nositi sa sobom nešto poput Ixusa ili Exilima. Nije teško, jeftinije od telefona sa 1mpx, možeš stalno da ga nosiš u džepu, pa posle da uživaš u mokrim maturantkinjama ko čovek.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

La Dur... zato se nosi u dzepu miu olympus.. pa kad ga vide maturantkinje se okupe ko da se deli med i mleko :)
Lepo zlivan kaze :) Kome treba nek nosi ;) Ja kad mi treba nije mi tesko da nosim moju ciglu :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa to vam kazem....kupish foto aparat pa slikash do mile volje....
Poshto sad nosite foto aparate...prestanite da kritikujete kamere na fonovima.... :wink:

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zlivan »

Taman posla da sad prestanemo. Moramo stalno da se žalimo i tako nateramo proizvođače da konačno počnu u telefone da ugrađuju pristojne kamere ;)
Tehnologija postoji već odavno, a banditi nam doziraju na kašičicu kako bi mogli svakih par meseci da nam zavale "napredniji" telefon.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

U nashe kukanje ce im bash da im pomogne i da ih natera da stavljaju bolje kamere.....
Pa to je biznis i trzishte....mora tako....kad bi sad izbacili neki kompletan fon svi bi ga kupili i opala bi im prodaja narednih 6 meseci dok se taj ne pokvari....
Tako ti je svuda....zashto se kola tako brzo kvare u danashe vreme??? heheh
Trzishte je opasna stvar... 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aha, sve tje nas slushaju... :mrgreen: Pogotovo ovi vodeci... :mrgreen:

Odgovori