Aj ovako da postavim problem iako to zapravo nije, nego me cisto zanima a evidentno se ne razumem dovoljno.
P910 set, znaci usb kuciste, aparat i CD br1. Moje pitanje je zasto ne postoji mogucnost da prebacujem fajlove putem USB porta (comp-tel i obratno) kao sto to radim preko Ir-a ili BT-a? Da li postoji neki specijalan program za to ili sam ja jednostavno toliko neuk. Ovo pitanje moze da vazi cini mi se za sve novije modele SE...
P910, sinhronizacija preko USB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Za ostale telefone nije isto kao za P seriju!
Edit: da ja ne bih dubio mnogo nasao sam bolje resenje
Evo originalnog uputstva sa SE sajta a u njemu su opisani svi nacini povezivanja P serija(ovde konkretno P910i) sa kompom! [clicky]
edit2: evo i za ostale SE telefone, primer je s700i ali to je sve slicno:
prvo Synchronizing [clicky]
drugo File Managing [clicky]
Eto to je to, a da zlo bude vece ja sam pola ovoga iskucao na srpskom i onda se setio da postoji isto to ali mnogo bolje objasnjeno i to na najlogicnijem mestu
nadam se da sam pomogao... ako treba nesto pitajte... a da napomenem velicina fajlova je do 500kb i svi su .pdf
Poz
Edit: da ja ne bih dubio mnogo nasao sam bolje resenje

edit2: evo i za ostale SE telefone, primer je s700i ali to je sve slicno:
prvo Synchronizing [clicky]
drugo File Managing [clicky]
Eto to je to, a da zlo bude vece ja sam pola ovoga iskucao na srpskom i onda se setio da postoji isto to ali mnogo bolje objasnjeno i to na najlogicnijem mestu

nadam se da sam pomogao... ako treba nesto pitajte... a da napomenem velicina fajlova je do 500kb i svi su .pdf
Poz
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...