w800 i k750

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
-Hide-
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 05. Mar 2005. 10:33

w800 i k750

Post od -Hide- »

Recite mi kakva je tačno razlika izmedju ova 2 fona(w800 i k750) posto se cini da imaju iste osobine???

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Razlike su male cak i neprimetne....osim dozajna naravno:K750 je fon koji je fon-foto-aparat,a W800 ti je vise za ljubitelje muzike jer ima MP3,FM Radio........oboje imaju ekran 262k,istu rezoluciju ali sve u svemu ja ipak preporucujem K750 zbog........dosta stvari :wink:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Wobby, aj nabroj te stvari zbog kojih bi ti preporucio k750i??
i k750i ima radio...
Razlike su u sales paketu, vremenu izlaska, dizajnu( logicno), w800 ima mogucnost pravljenja lista za mp3(k750 koliko ja znam moze samo jednu...), w800 moze da radi i samo kao mp3/fm plejer i tada mu baterija traje 30ak sati...
pisali smo o tome u temi ispod... nije lose upotrebiti funkciju trazi koju ovaj forum ima :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wobby »

Pa naprimer K750 ti je i ujedno foto-aparat,MP3 Player,ima dosta mogucnosti uredjivanja slike,........ali opet sve zavisi od "ukusa" :wink:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Sve te f-je ima i w800... ista kamera, mp3 plejer i editovanje slika... nemoj da pricas nesto kada ne znas... samo ispadas glup.... :roll:
Slazem se za ukus, ali to je vetj druga prica...

Efes
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Feb 2005. 03:49

hahahahahahahahahah

Post od Efes »

Drugari da budem iskren ispadate obojica smesni,diskutujete o temi koja nema pojma sa zivotom,kao prvo jos niko nije ni video uzivo ove telefone a kamoli da ih isproba,zato mislim da svadju treba ostaviti po strani i sacekati da se "oseti" telefon golom rukom,kao kad gledate neku manekenku i zamisljate da je vodite u krevet,kao ono u krevetu,KOSMAR.

Aj prijatno vam bilo,nasmejali ste me jako,danke.
Manje price,manje gluposti.

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wobby »

1.Nemoj meni da ja ispadam glup
2.U potpunosti podrzavam Efes-a
3.K750 imas sve sto i W800 ali ima i kvalitetan foto-aparat koji nema W800(zbog toga i preporucujem K750!!!)
pozz :!:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Auu Wobby stvarno ispadas glup... k750i ima istu kameru kao w800 2 mpx, i isti softver...
@ Efes... pa postoje specifikacije telefona po kojima se vidi razlika... zbog toga ne vidim sta je tu tebi smesno... al ajde... i kakve veze ima manekenka sa ovim... :roll: :roll:
kako neko da se odluci za neki tel, kada ne zna razlike... i nije ga drzao u ruci... :roll:

Edit: A da se ne prepiremo vise :roll: evo malo slikica w800 i k750i, pratite [link] i video(7.0 mb) [ovde]

Pozdrav svima i uzivajte!!! :wink:

Efes
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Feb 2005. 03:49

Post od Efes »

HEHE pa naravno da postoje,nisam rekao da ne postoje,nego mislim da mozemo da pricamo malo ozbiljnije i da se ubedjujemo,o doticnim telefonima tek kada ih uzmemo u ruku i protresemo par sati, :wink:
A do tada mozemo da gledamo ove slikice sto si nam ti postavio i da uporedjujemo karakteristike i da subjektivno govorimo jeste w800 je bolji ili K750i pravi bolje slike,prazna prica,a sa manekenki cu da sada skocim na recimo...monitore..ima ih raznih vrsta i raznih karakteristika ali dok ne uporedis par njih nikad neces znati koji je bolji i koji daje boju sliku vecu hercazu itd da ne razvlacim pricu,moj zakljucak je bez da se iko ljuti,da ipak treba da sacekamo bar da ih vidimo kod nas i da cujemo od nasih korisnika iskustvo pa tek onda da razvodnjavamo pricu.Bez da se prepiremo Akki i Wobby,ali ipak je Akki tacniji,imaju istu kameru,mislim da je 1.3 Mega pixel CMOS interpolacija do 2mpx,ali videcemo.
Pozdrav :wink: :wink:
Manje price,manje gluposti.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Efes, ja nisam rekao da neko pravi bolje slike... slike su verovatno iste... jer im je ista kamera od 2mpx, nema interpolacije, realnih 2 mpx... ja sam naveo realne razlike i nema tu sta da se prica, i da neko bude subjektivan, objektivan jer to pise na sajtu SE...
Slazem se da postoje neke stvari koje mozes videti tek kada uzmes tel u ruke, ali ja o takvim stvarima nisam pricao... navodio sam cinjenice...
Ja nista subjektivno nisam rekao... procitaj moje postove ponovo i videces to... a da ce praviti iste slike je logicno... ista kamera, isti softver, samo drugaciji dizajn...
Pozdrav

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Svi bre lupate sem AKKI-ja. Glavna razlika su muzičke mogućnosti.

W800 je jači model od K750i i može da snima muziku direktno preko kabla(mora se naknadno kupiti), uz njega se dobija MS duo PRO od 512 mb, bolje sluške, podržava plej liste i AAC fajlove(K750i podržava samo mp3).

Kamera je ista- 1.98 mpix.
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa ja to sve vreme pricam, niko ne veruje... :roll:
Hvala Ludak :wink:
Nego ja sam citao da se dobija USB kabal u sales paketu kod oba telefona... a mora da se dokupi kabal za povezivanje sa hi-fi uredjajem, da bi se sa njega pustala muzika???

bdv evo vam [link] ako hocete da vidite reklame za w800, k750i, k600, j300 i k300... ( napomena velicina je do 19 mb... :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Auuu brate koliko vi prichate.... :mrgreen:
Ludak vec naveo razlike izmdju ova dva fona....ne vidim chemu toliko rasprave... :roll:

A na ovu temu smo vec prichali...tako da...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Dexter, mislis JA sam napisao razlike... :wink:
nije da se hvalim ali Ludak je to samo potvrdio...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da...ali tu chinjenicu sam shvatio tek kad sam vec postovao poruku... :mrgreen:
Pa me mrzelo da je menjam... Nemoj da se ljutish... :D
Nego ste se raspisali a vec smo naveli razlike u nekoj drugoj temi...
A inache ko ne veruje nek uzme karakteristike pa nek sam prouchava koja im je razlika....

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

heheh, ma ne ljutim se.... smesno mi je bilo :mrgreen:
Pa ljudi ne veruju... ali ne kapiram da im je tesko da odu na sajt i 3 klika na specifikacijama su... :roll:
Pa kada ljudi pricaju svasta... :wink:

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

i k750 podrzava aac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potvrdjeno je!!!!!!! 8) 8) 8) ajd pozdrav SE rulez!!!! mozete videti OVDE

salence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 28. Jan 2005. 01:05

Post od salence »

Zna li iko kada ce izaci w800 i kolika ce mu odprilike biti cena.....!?!!!?!?!?

Se ima najbolje telefone !!!!!!!.............

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Izlazi tek krajem godine...a cena se josh ne zna...sve zavisi i od k750 i jos mnogo faktora...ali u svakom sluchaju tek krajem godine... :wink: :!:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ne... izlazi u Q3 sto znaci od juna do septembra... odnosno u zavisnosti od k750i... jer izlazi 3 meseca posle njega... :wink:
cena za k750i i w800 ce biti od 375-415 eura prema proceni gsm arene( cini mi se) :wink:

Odgovori