S700 softver sa SonyEricsson sajta
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
S700 softver sa SonyEricsson sajta
Stavio sam novi softver (R3K004).Da li neko zna koja su poboljsanja i da li ima promjene kada je u pitanju velicina kartice koja moze da se koristi?
Koristio sam DSS-20 koji je dosao uz P800.Imam ADSL vezu i 20 minuta ti skida softver i automatski ga instalira,mora biti pun telefon.Nikakvih problema nije bilo.Ma sta da idem po servisima ,radi super sa softverom bez problema,samo me zanimalo koje su ispravke.
Pa dobro ako te mrzi ,barem mi reci ima li ista znacajno,ako ne hvala.
Pa dobro ako te mrzi ,barem mi reci ima li ista znacajno,ako ne hvala.
Evo, ja moram da se pohvalim, postao sam joiš jedan u nizu ponosnih vlasnika S700i(jao kada će više K750i, POLUDEĆU, mislim, još više).
Provalio sam de je ispravljen jedan bag, a to je da kada ostaviš da ti radio svira upozadini, onda uđeš u poruke, a neko te pozove, telefon se jednostavno zablokira sve dok taj koji te zove ne odustane od poziva. Sa spomenutom verzijom softvera to se više ne događa.
Provalio sam de je ispravljen jedan bag, a to je da kada ostaviš da ti radio svira upozadini, onda uđeš u poruke, a neko te pozove, telefon se jednostavno zablokira sve dok taj koji te zove ne odustane od poziva. Sa spomenutom verzijom softvera to se više ne događa.
U susret novim izazovima...