k500 anti mosquito zvuk

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Max023
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Maj 2005. 17:15

k500 anti mosquito zvuk

Post od Max023 »

Da li neko zna gde moze free da se skine ovaj zvuk? Negde sam procitao da ga je singapurski telekom pustio u promet.

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

ja sam cuo da to postoji...i jedva cekam da neko kaze gde moze da se nadje.znam da to postoji na kompijuteru..probacu da prebacim i na mobilni pa ako bude radilo obvavesticu vas.. (samo neznam kako cu da utvrdim da li radi!!!) :lol: :lol:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Postoji Anti-Mosquito program za symbian telefone, moguće je da je neko izdvojio samo zvuk, ili odradio java varijantu programa. Mada u programu može da se podešava frekvencija u nekoliko koraka. Da li radi? Pa, u nedelju sam sedeo sa društvom u jednoj bašti pored šumice (zaprašivanje je odrađeno tek juče), komaraca je bilo u oblacima - doslovno. Kad je pokrenut program, komarci se svakako nisu razbežali, ali su nas manje spopadali, potvrđeno. Da je bilo više telefona, možda bi i učinak bio bolji... :wink:

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

cuo sam za to , i vidio sam program kod prijatelja , ali cisto sumnjam da radi , a mozda da radi , svasta ti azijati naprave :D
rocK for ever

Odgovori