deksicom napisao:Uh ta prica ako se doda jos toliko i toliko pa jos toliko i tu nema kraja nego ja gledam i dimenzije telefona kolike su. Da moze stati u dzep i da se moze nesmetano voziti bicikla i normalno kleknuti a da se telefon ne osteti itd. Mozda bi mi i xperia u zavrsila poso, ekran ko ekran i sa njime bih bio zadovoljan ali kog zmija ujede i guje se plasi. E72 i njegov "memory full"

mi je preko glave a ovde je ram lepih 1 gb.
Citam i na b92 da sony sprema za narednu godinu novu extra seriju telefona pa se nadam da ce ovom pasti cena na oko 200 eu. i da rasprodam n79 i e72 za 150 eu. dodam jos 50 i kupim xperiu p. To su mi planovi, sutra cu najverovatnije pustiti u prodaju n79.
Ali kako da prezalim symbian i gigabajte i gigabajte aplikacija i tema uhhh
Ah da evo vesti sa b92.
Android: Šta Sony sprema za 2013?
Imam i ja u kući jednu Xperia-u S, ali meni se lično više sviđa P. Što se tiče senzora, jesu malo nezgodni i traže period privikavanja, ali mislim da to ne mora da bude razlog za neuzimanje telefona. Baterija može da bude problem, kao i memorija telefona, ali opet navikneš se da puniš telefon svako veče i da ne stavljaš filmove na mobilni i rešeni svi problemi.
A što se tiče aplikacija i tema, imaćeš ih ovde i na desetine gigabajta, nije problem.
Za ove vesti oko novih modela, mislim da su malo pomešali. Taj model sa sa 3 giga rama i 128 giga memorije treba da se pojavi za godinu dana, a Yuga i Odin na početku godine, ali oni nemaju OLED, već običan 5 inča Full HD displej i 2 Gb rama, S4 procesor sa četiri jezgra. Evo i nekih slika sa GsmArene, odnosno sa MR (Eldar), koji bi danas trebalo da izbaci i test prototipa :

,
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime