Pre dva dana sam kupio K-750 i mogu da kazem da sam zasada razocaran, pre svega, kvalitetom slika koje izradjuje kamera, a koja bi trebala da bude najjace oruzje ovog telefona.
Naime i pored dosta cackanja i podesavanjima telefona za nacin snimanja, isprobavanja raznih varijanti, ja jos nisam uspeo da napravim kristalno jasnu sliku.
Imao sam na kratko Samsung D500 kod sebe, i slike koje sam sa njime napravio bez ikakvog podesavanja bile su daleko cistije nego ove.
Pomalo su tackaste i vuku na zuckastu boju.

Ne znam zasto je ovako, ako neko ima savet ili ideju nek napise jer je ovo zaista razocaravajuce....
Napominjem da sam telefon kupio u jednoj od najrenomiranijih radnji u gradu kao potpuno nov, ne skidan na mreze u original pakovanju sa svim dodacima, ali i tu imam sad jedan crv sumnje.
Telefon je namenjen Istocnom trzistu, pre svega ruskom (cirilca na tastaturi pored lat, uputstvo samo na cirilici itd...) pa se bojim da nije ovaj telefon napravljen nekako losije nego sto treba nego recimo verzije koje idu na Zapad....znam da to ne bi smelo i da nije profesionalno, ali....