Imam t68i i hteo bi da ga povezem preko ir porta sa racunarom, koristim win xp sp 2. Da li mogu da iskoristim postojeci ir senzor za daljinski, posto imam TV karticu? Ir je zakacen na jedan od com portova.
Hvala
kako da povezem PC i T68i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 23:38
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
@Alex_the Great
Ne možeš da koristiš IR za daljinac, to je samo prijemnik, a i nije predviđen za komunikaciju. Moraš da uzmeš IR primopredajnik (IrDA USB), ili još bolje Bluetooth, što ti je moja preporuka, jer ima dosta dobrih zezalica za T68i koje traže BT, kao na primer - kontrola WinAMP-a preko mobilnog...
Ne možeš da koristiš IR za daljinac, to je samo prijemnik, a i nije predviđen za komunikaciju. Moraš da uzmeš IR primopredajnik (IrDA USB), ili još bolje Bluetooth, što ti je moja preporuka, jer ima dosta dobrih zezalica za T68i koje traže BT, kao na primer - kontrola WinAMP-a preko mobilnog...

● PRAVILA FORUMA ●
Imam jedan problem. Hteo bi da servisiram moj t68i sto ce ukljuciti i ubacivanje novije verzije softvera, stoga bi trebao da prebacim imenik, poruke i ostale stvari na komp pa da ih posle vratim jer ce se sve izgubiti iz fona. Kupio sam MSI bluetooth adapter za povezivanje i pokusao sa programom Mobile navigator v2.01 (neregistrovana verzija). Sa njim mogu samo da prebacujem slike, saljem poruke, ali sa njihovom reklamom i to je to, imenik mogu da vidim ali ne i da ga snimim ili ja ne znam kako.
Kakve to zezalice imaju za t68i i gde da ih nadjem? ........narocito me zanima ta varijanta sa winampom..
Ako neko zna kako da resim ovo neka mi odgovori...........
Kakve to zezalice imaju za t68i i gde da ih nadjem? ........narocito me zanima ta varijanta sa winampom..
Ako neko zna kako da resim ovo neka mi odgovori...........