Sta predlazete,dragi mobilisti?
Planiram investirati u nesto novo,i ova bebica mi zapade za oko,prvenstveno zbog dobrog mp3 playera,FM radija...
Dal da bacim lovu sada ili da se strpim za nesto jos malo bolje?
Samo predlozi za SonyE. please ,Nokia me vec pomalo smorila
Hvala
sta da ti kazem sem da se neces pokajati........ telefon sa najboljim mp3 zvukom.... najboljom kamerom(kao i k750 imaju iste module),dobijes dosta memorije... sjajne slusalice(to su ustvari sony-jeve sa SE-ovim logom
iako imam w800 ako ti se ne zuri strpi se za malo kasnije... kad posle uzmes tel netjes morati da ga menjas duze vremena... da w800 ima vetji ekran i malo inventivniji meni ne bih ga nikad menjao, ali to tje biti ispravljeno u narednim modelima + izlazi SE slider
Da,da...Mozda si u pravu rodjace...da ipak malo sacekam da se pojave i drugi fonovi sa W znakom.
A sta mislite dal ce malo pojeftiniti kad se pojavi vise modela sa Walkman brendom,s obzirom da visoku cenu ipak drzi kartica sa 512 mega?
Thnx!
E mogao bi reci stvarno.I K750 je stvarno cool fon.Da li je recimo kvalitet zvuka bas toliko bolji na W800 ili je to mozda zanemarljiva cinjenica za obicne korisnike?
imao sam k750, nazalost tjale ga uzeo za sebe...
pa w800 ima flight mode, k750 ne, zvuk je bolji na w800 jer su bolje sluske, mnogo bolje i to je to...ja preporucujem w800 jer dobijes sve u jednom paketu ne moras da se cimas da trazis ms duo pro 512, slusalicu su bolje i lepse pakovanje
mada ja sad da treba da qpim tel sacekao bih neki noviji model...
Uh,bas sam se nalozio na ovaj fon,mada mislim da cu poslusati Experta,sacekacu jos malo(mozda ) ako izadje jos nesto slicno uskoro.E samo jos jedno pitanjce: da li je zvuk isto dobar i sa radiom i dal radi RDS sistem kod nas?
Hvala svima...
Da ima veci ekran i on bi bio veci... Tako da...
Ne znam, ja bi uzeo W800, kako oces. Jedina mana mu je zvuk preko zvucnika, koji nije narocito glasan, razocharao sam se. D500 je zakon za njega, kad se mp3 slusa preko zvucnika.
Ja bih uzeo K750 pa ga flešovao softverom za w800 (ljudi to radili, čitao sam na netu. bile i slike...) i tako dobiješ w800 kakav niko nema sem tebe a i platiš 100€ manje
ivane ako ga fleshujes to ti je nekih 20 evra pa onda da nadjes memorijsku karticu to ti je jos 70 e pa da kupis onakve slusalice jos nekih 30 e !!!!! pa ti vidil sta ti je jeftinije,plus prevoz i vreme na netu dok sve to nadjes!!!!
e akki ajde mi daj link gde si nasao te novosti iz se-a ili ako te mrzi vto da radis samo mi napisi koje ce biti karakteristike tih fonova (prevashodno me zanima kamera)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.