Dugo ocekivani Mulan... za mene veliko razocarenje ali ne sumnjam da tje biti popularan... ima jos slika na netu, pa ko hotje da vidi nek izgoogla malo, lako se nalaze...
ma bezze , ruzan u odnosu na druge walkman predstavnike , pogotovo ona tastatura....ccc ...mislim da nece imati neke extra funkcije .... razocarenje iz se-a za mene
rocK napisao:ma bezze , ruzan u odnosu na druge walkman predstavnike , pogotovo ona tastatura....ccc ...mislim da nece imati neke extra funkcije .... razocarenje iz se-a za mene
garant ruzan(ustvari mozda i malo jeste) u odnosu na w550 ne moze biti lepshi.....i tastatura je gadnija na w550!
Poslednja izmena od mixxx u Sub, 25. Feb 2006. 13:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Gos'n mihajlovic je u pravu,nekom ce se dopasti i kupice ga,svidece mu se i tastatura,i funkcije,i oblik i boja,i rezolucija ekrana,i kamera,i...........
mogao si samo malo da koristish google , ali nema veze , evo link na kojem pishe o w530i /w300i , to je jedan te isti fon , samo shto negdje pishe w530i , a negdje w300 http://www.mobile-review.com/articles/2 ... e-en.shtml
1. DEL BOY otkuda ti w530, ja sam na tom linku sta si ti stavio vidio samo z530...
2. Po meni osoba koja se ili ce se dvoumiti izmedu ova dva modela treba uzeti w300(prednosti i mane su na linku iznad)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.