koliko oni to modela planiraju da izbace? koje su karakteristike tog telefona?Moj tata ima k300,ne treba mu nishta bolje (jer koristi telefon uglavnom samo za pozive),ali mi se chini da bi mu se k310 svideo
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
isti kao i prethodnik (k300) samo shto ima vechi displej , se ovih dana izbacuje neke nove modele koji su isti kao i stari samo sa nekim malim poboljshanjima
Sasvim solidan telefon.Ima unapredjene tj isprevljene greske prethodnika..Nesto slicno sto i nokia ume da radi dodavanjem slova "i".Super za pocetnike...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
lepo izgleda ali ako ste imali nesto slicno,znate da ne treba kupovati. imao sam k300 i mnogo su me mucili dzojstik,softver i poklopac baterije ne verujm da su uklonili nedostatke (prvenstveno mislim na dzojstik).
Imao sam K300 i ovaj k310 izgleda indetichno skoro kao i prethodnik..Al softverski je svakako poboljshan jer je k300 stvarno bio siromashan sa te strane..Al bio je ok fon za razgovor i slanje poruka...
Ok,nastavak serije!
Mozemo ocekivati da svaki model dobije svog naslednika sto je s odredjene tacke gledista ocekivano!
Pogledajte samo kako je veliko trziste mobilnih telefona,ne mogu oni tako brzo da izmisle "toplu vodu"!
Zanimljiva je nova serija i sigurno ce imati uspeha!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.