Dali V600i moze slikati sa prednjom kamerom?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nebooo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 01:32

Dali V600i moze slikati sa prednjom kamerom?

Post od nebooo »

Ja licno imam SonyEricsson V600i, i nikako ne mogu da izvalim kako se slika, verovatno onda ne moze. :?
Carpe Diem

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

prednja kamera ti prevenstveno sluzi za video tj. video pozive (umts) a mislim i da je glupo njome slikati , imash za to zadnju kameru (1.3mpx) koja je mnogo bolja od one obichne VGA (prednje) kamere :uhuh: 8) :wink: :) :D :lol:

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

DEL BOY napisao:prednja kamera ti prevenstveno sluzi za video tj. video pozive (umts) a mislim i da je glupo njome slikati , imash za to zadnju kameru (1.3mpx) koja je mnogo bolja od one obichne VGA (prednje) kamere :uhuh: 8) :wink: :) :D :lol:
Da ali zadnjom se ne mozes gledati dok slikas na primer sebe i nekoga, pa se cesto pogresno naslikas i ne bude lepo u centrirano :disgust:
Carpe Diem

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

I mislim da se da li pise odvojeno. :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: :disgust:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Xexe,pozz za 6680!
Trebalo bi svi malo vise paznje da obratimo na izrazavanje i pravopis!
I meni se desi da pogresim pri kucanju i da negde "progutam" slovo,ali mislim da
je ovde drugaciji slucaj! :dry: :angry: :angry:
Sto se tice ovog slikanja mislim da ne moze da se slika prednjom kamerom,a i besmisleno je!
Ok je to sto neko hoce da se gleda kad se slika,ali onda su resenje telefoni sa rotirajucom kamerom! :lol: :lol:
Znam neke pozere koji se cesto slikaju i imaju prepun telefon svojih fotki!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E zna sta necu da idem u offtopic,ali kad vidim na tv, ili ovde na nekom forumu da neko napise da li zajedno smuci mi se.Em mi ide na zivce.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

6680 napisao:I mislim da se da li pise odvojeno. :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: :disgust:
Upravu si, i da, ovde je drugaciji slucaj. Mnogo komplikovano! Odrastao u Nemackoj, nikad nisam imao Srpski predmet, dobro je sto znam i ovoliko!!! poZz!!! I nemoj se toliko nervirati :)
Carpe Diem

Odgovori