Hm,zanimljivo!
Mislim da ce ovo biti dobar marketinski potez!
Sony je uvek bio dobar na polju marketinga i strasno mnogo ulazu u to,iako mislim da su do sada definitivno vise bili okrenuti trzistu audio,video i ostalih hi-tech uredjaja!
Nije lose profilisati korisnika nekog telefona i mislim da ce na ovaj nacin dosta poboljsati prodaju pojedinih modela!
S druge strane mislim da to moze da odbije neke potencijalne kupce jer ne zele svi da im se prikaci takva etiketa!
Ako neke modele naprave u limited seriji i to bi bilo zanimljivo!
U svakom slucaju veoma pohvalno!
odlichno bi bilo kada bi izashao neki sony ericsson koji bi objedinio sve ove funkcije , mislim da bi taj telefon zamijenio pola uredjaja na trzhishtu , kamere , igrache konzole , .... , to bi bilo extra , telefon bi imao sve , ali mogu da zamislim koliko bi koshtao
Mislim da nemaju ekonomsku racunicu jer bi samim tim opala prodaja kamera, kamkordera, konzola... A stvarno bi bilo extra da se pojavi neki takav uredjaj
6680 napisao:
Gde bre ne zele,kada je izasao walkmen,svi su kupovali te telefone,samo da imaju znak walkmena.Evo ja cu prvi uzeti,onaj sa znakom Play station.
Pre svega sam mislio na neke kupce sa drugacijim afinitetima!
Sigurno da neki poslovni covek nece kupovati takav telefon (iako medju njima ima onih koji ce sigurno kupiti VAIO)!?
Ili neka prefinjena dama koja ne zeli takvu etiketu!
A to sto si rekao se moze ocekivati od onog ko se przi na PlayStation,ili nekog ko zeli extra mp3 player logicno je da ce kupiti neki model iz WALKMAN serije!
ma dajte , ko hoce da se igra do mile volje uzeti ce sebi portable i dati zanjega oko 300 eura , a ne npr. za neki tek izasli mobitel sa upola funkcije iste igrace konzole koji kosta npr. 700 eura ... iako mislim da se pravi extra dobre telefone ,budimo realni , malo pretjeruju u nekim segmentima , mozda bi im se m oglo desiti i sa nokiinim n-gageom koji je isto ko bio namjenjen gamerima
Mislim da svaki multifunkcijski uredjaj samom svojom integracijom "more in one" ne moze da ponude bash sve kao pojedinacni hardver od datih integrisanih,ali u tome je i poenta da ne bi opala potraznja za Handycam,CyberShot,Playstation i sotalim uredjajima!Tako da je ocigledno koliko ce dalja marketinska strategija omoguciti Sony Ericsson-u bolju sto bolju poziciju u inovaciji-proizvodnji-potzraznji ka krajnjem kupcu,jer trziste mobilnih uredjaja neprestano raste
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
Sto vise vreme prolazi uredjaji ce se sve vise objediniti in one. I kvalitet ce biti dovoljan za visu amatersku klasu. Evo npr. radio prijemnici se prodaju zasebno, ali ga ima i u mobilnom tel. jer su veoma mali i sa istim kvalitetom. Izrada radio prijemnika je manja od 50 din (na buvljaku), a cuo sam da ce ubuducnosti izrada kamere kostati 2 dolara i sta sprecava da u svaki uredjaj ugradis i to
E, mogu lepo u onaj njihov Sony Play Station Portable da ubace telefon i zavrse posao:) Pa onda u njihov cyber-shot digitalac ubace mobilni (mada k800 i ima neki cyber-shot naziv)
i onda niko nebi kupovao ni syber-shot ni telefon ni psp nego bi svi kupili taj Mutant uredjaj i resi pitanje gedzeta za narednih 5 godina [dok se ovaj ne pokvari], a to niko nezeli jer gde im je tu zarada. Uostalom ni ovaj forum ne bi imao svrhu ako bi se to desilo...
$h@de, ako si im rekao...jer nikada nece postojati potpuna integracija uredja,sa full funkcijama,prosto je neprirodno i nelogicno ...jer to bi znacilo samokonkurentnost i samim tim manji profit na godisnjem nivou,a ni jedna kompanija zarad svog imidza ne zeli sebi takav "luksuz"
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
Joj PSP & SE + Walkman, to je telefon koji se jednostavno MORA imati, ali opet tu je ono od cega ga kupiti (dal da dignem kredit, ili pak da pljackam banku?)
shade, mihajlovic, to i vrapci znaju, tamo je stajao smesko (znaci nisam bio ozbiljan). Svi smo primetili da i kad izmisle najsavrseniji uredjaj nesto izostave "slucajno". Evo onaj Walkman od 4 GB- NEMA KAMERU- promakla slucajno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.