Kartica od 256mb kosta 35e + ptt troskovi (racunao sam 40e). A sto se tice flasha u VS-u, u jednoj prodavnici kada sam pitao da li je skinut sa mreze rekao mi je da na njemu pise "KUIK SHAR" (bash tako je rekao) i da nije sa mreze a ako jeste moze da se nosi za BG i da se dekodira. Ima mislim na par mesta gde bih mogao da prodjem jeftinije ali sumnjam da ce da mi kazu 10 evra (reci ce minimum 20evra, 100%).
Nisam mislio da ce mu od flasha loshe biti, nego nisam bio siguran da li ce flash da ga izleci do kraja. Pitao sam dosta njih preko MSN i dosao do zakljucka da ce da ga izleci do kraja

).
Evo saljem ti PP.
EDIT: Da li mogu ja sam da "flashujem", tj. samo preko seusa sa stavim najnovi FW i gotovo ??? da li je to to ili ?? Sta se tacno podrazumeva pod tim FLASHOVANJEM ???
I josh jedno malo pitanje koji mi nije razjasnjeno do kraja. Ako stavim update preko SEUS-a, i ako mi se ti prekine iz nekih razloga, da li moze telefon nekako da se povrati u nekom servisu ili mogu da ga bacim ??? I da li kada updateujem preko SEUS-a, da li on prvo skine sve na hard i tek posle ubacuje u fon, ili to radi u real time-u (sto mi je apsurdno). Pitam ovo zato sto sam cuo da neki kazu na jedan nacin a drugi pricaju nesto sasvim drugo.
Hvala unapred