k750 skinut sa mreze (hitno mi je)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

k750 skinut sa mreze (hitno mi je)

Post od Dario »

Nasao sam k750 (donesen iz inostranstva, skinut sa mreze, vodafone pretpostavljam) sa full opremom i garanciom samo bez kartice za 200 evra.

(odgovarajte sto pre, do sutra treba da kazem hocu ili necu) Ako se flashuje telefon i stavi obican softver da li onda radi isto kao i obican telefon ili moze da ima neke posledice zbog toga sto je sa mreze ??? Flashovanje u VS-u kosta 20-30 evra, kartica od 256 ce me kostati 40 evra i kad se sve sabere i oduzme stizem na istu cenu 255evra samo sto je skinut sa mreze i sa 256mb. Kada se flashuje telefon da li se svede na isto kao kad bih kupio cist telefon (koji nije skidan sa mreze) ili ne ???

Odgovrajte sto pre, plzzzz. U ponedeljak (za dva dana) dolazi covek u Vrsac a treba sutra da javim.... :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Dario (asdf), od flesha mu nece nista lose biti...I posle toga nema nikakve veze sa koje je mreze bio...

Mnogo je skup taj flash u VS-u...deru bre...(i ja sam delimicno iz VS-a) i znam da su bezobrazni...ima samo jedan vredan servis i to i koristi...

U BG-u imas da kupis karticu od 512 mb za oko 45 eura, a od 256 mb je i manje...A i flash je skoro duplo jeftiniji...10-15 eura

Ako ti znaci...mogu ti pomoci da to sve odradis u BG-u (posto sam cesto na toj relaciji VS-BG)...tako da te moze imanje kostati...
Ako hoces javi se na PP...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Kartica od 256mb kosta 35e + ptt troskovi (racunao sam 40e). A sto se tice flasha u VS-u, u jednoj prodavnici kada sam pitao da li je skinut sa mreze rekao mi je da na njemu pise "KUIK SHAR" (bash tako je rekao) i da nije sa mreze a ako jeste moze da se nosi za BG i da se dekodira. Ima mislim na par mesta gde bih mogao da prodjem jeftinije ali sumnjam da ce da mi kazu 10 evra (reci ce minimum 20evra, 100%).

Nisam mislio da ce mu od flasha loshe biti, nego nisam bio siguran da li ce flash da ga izleci do kraja. Pitao sam dosta njih preko MSN i dosao do zakljucka da ce da ga izleci do kraja :)).

Evo saljem ti PP. 8)

EDIT: Da li mogu ja sam da "flashujem", tj. samo preko seusa sa stavim najnovi FW i gotovo ??? da li je to to ili ?? Sta se tacno podrazumeva pod tim FLASHOVANJEM ???

I josh jedno malo pitanje koji mi nije razjasnjeno do kraja. Ako stavim update preko SEUS-a, i ako mi se ti prekine iz nekih razloga, da li moze telefon nekako da se povrati u nekom servisu ili mogu da ga bacim ??? I da li kada updateujem preko SEUS-a, da li on prvo skine sve na hard i tek posle ubacuje u fon, ili to radi u real time-u (sto mi je apsurdno). Pitam ovo zato sto sam cuo da neki kazu na jedan nacin a drugi pricaju nesto sasvim drugo.

Hvala unapred 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

A da li moze nekako da se skine maska od tog k750i sto je sa vodafona,jer mi je ta maska srebrna mnooooooogo ruzna.A tek oni znakovi.Samo sto ih nisu stavili preko ekrana.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemozes sam da skines branding Vodafona,ako probas preko SEUS-a onda ce da on da provali da je sa mreze i dace ti najnoviji Vodafon softver!
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@lomnica_city: nije frka, nasao sam da flashujem za 10evra.

Nego recite mi koja je najnovija verzija softvera, ja sam im spomenuo R1BC002 a oni su mi rekli da ima neka josh novija. U zurbi sam, recite mi ako znate da li ima novija verzija od te jer nemam vremena da guglam a hocu danas cim dobijem telefon da odma nosim na flashovanje da bi do sutra bilo gotovo.

@6680: ima i crna maska, izgleda taman kao obican k750 samo sto umesto QUICK SHARE pishe VODAFONE i ima logo, poslao sam ti sliku na PM, nemoj da brinesh.

edit: da odgovorim sam sebi:
R1BC002
- Released on SEUS for the K750 on 9/3/06.
Kao sto sam i mislio, oni iz servisa nemaju pooojma.
POz 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Evo kazu ljudi na ovom forumu da slike sa R1AA008 imaju vise shuma (bar su tako oni primetili) ali na netu sam isto video u par review-a da su slike pune shuma, koristi veliki ISO. To je zato sto je sada Metering mode na Center weighted average a pre je bilo Average i da je to ucinjeno da bi slike bile bolje na mestima gde ima manje svetla.

Ja mislim da su ljudi u pravu, jer od 400 slika (koliko imam na kompu slikane sa k750) jedine slike sa mnogo shuma su sa R1AA008 (i u ostalima ima, niko nije rekao da ne, ali ne u takvoj meri). Bila bi mi dobrodosla pomoc onih koji su imali i R1AA008 i neki drugi firmware, da mi kazu informacije iz prve ruke. Necu da zurim sa flashovanjem, hocu prvo da se dobro informisem.

Evo link.
Sta vi mislite ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori