Softver od W800i na K750i nece flesovanje?!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2006. 23:17

Softver od W800i na K750i nece flesovanje?!

Post od bubreg »

Evo daklem kako je bilo, odlucih pre podredjenog vremena da stavim softver od W800i na K750i i fleshujem na najnoviju verziju firmvare-a, a dotada sam imao R1N005. Medjutim tu ispade problem serviser kaze da na W800i softver ne moze bolja verzija od R1NA005 firmvare-a?! Neznam jeli to tacno ili ovaj nema pojma? Kada slikam sada slike su pune kockica narocito nocu. Ima li neko resenje ili makar preko PM-a da me obavesti za neki bolji servis..... :smutny:

P.S: Kupio sam blic MXE-60 i fenomenalan je nocu slika ko pravi digitalac, jedino sto smeta je taj problem sa kockicama i sumom u slici :(

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Kao prvo to je R1N005 a ne R1NA005 (mozda greska u kucanju). Kao drugo, naravno da moze softver od w800, najnoviji je R1BC002 (to je za k750, ne znam da do sada izasao iza w800, nisam pratio u zadnje vreme), ako ne R1AA008 za W800 ima i moze da se stavi na k750 (pusti ti glupe servisere, cuo sam od njih raznorazne gluposti, bolje da ne pocinjem da pishem sta su mi sve rekli jer ce vecina vas da padne sa stolice kada bude citala). Idi u drugi servis (ne znam odakle si pa ne mogu nista da ti preporucujem).

U R1AA008 i u R1BC002 ce ti biti bolje nocne slike.

Javi sta bude :) poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

R1NA005 je verzija koju taj serviser za W800i (samo ona ima mislim za W800i) a za W800 ima i mrzi ga da skida drugu sa SUPPORT DOWNLOADS samo zbog tebe ili mu je istekao period nema vise kredita i treba da se pretplati ponovo,zavisi odakle skida... R1AA008 i R1BC002 do sad su se najbolje pokazale.

Pozdrav

Odgovori