Igrice na w800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
tufa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Maj 2006. 11:16

Igrice na w800i

Post od tufa »

Pozdrav svima. Skinuo sam igricu za w800i sa neta koja je zipovana ali ne znam kako da je ubacim u telefon. Koristim sony eric.. file menager pa neznam da li mogu sa njim i kako pa molim za pomoc.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

tufa, pa prvo moraš da sa programom Winzip na kompu otpakuješ fajl sa .jar extenzijom...i ako imaš Bluetooth, možeš i pomoću njega da je prebaciš, ali može i preko file managera, samo je ubaciš u odgovarajući folder... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

tufa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tufa »

Otpakovao sam sa winrarom i to sve prebaciu u novi folder na compu koji sam prebacio u telefon (folder other je ne vidim folder za igrice nigdje)ali kad ga otvorim vidim sav otpakovani sadrzaj kao na compu ali nigdje nekog instalacionog fajla ne mogu naci

tufa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tufa »

Nemam bluetooth pa idem preko usb kabla a i glupo je sto nemogu koristiti FMA preko usb konekcije!!!

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Prebaci jar fajl u other folder u telefonu, pa zatim install i pitace te gde da instaliras igricu, u apps ili u games folder. to je to

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

ma samo kliknes desni mishom, rename i umjesto ekstenzije .zip napises .jar
npr. igra.zip u igra.jar pa onda saljes na mob.

Odgovori