Zanči specifikacija je potpuno ista, samo što je ovo slider, a W900 svivel telefon? Ima li podršku za UMTS? Da li je jack za slušalice isti kao i ranije ili su ugradili standardni 3,5 mm stereo jack?
AAAAAAAAAAAAAA,bruka je dobar!!!
Inace sam ljubitelj se telefona a ovaj mi stvarno extra izgleda (bar na ovim slikama).
Kakvi su mu ovo zvucnici?Moze nesto malo vise o tome?Ima li jos slika?
Nadam se da ovaj zadnji deo nije od neke sklj plastike...
pa onako...na prvi pogled me i ne odushevljava mnogo.... Vulle_NS, ti zvichnici nisu nishta novo,to su Portable Speakers MPS-60 i nisu neshto, ima boljih od SE-a...
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHAAAAA........ izvinjavam se ali se nisam mogao suzdrzati! Slider, i to kakav, em izgled, em performanse. A cak ni nisam ljubitelj slider-a, ma bravo SE...
ne ugradjuje "stereo" zvucnike jer nema svrhe za sada sem nekog marketinskog efekta ali bi to uticalo na cenu... bitje kasnije telefona sa "stereo" zvucnicima...
tel izlazi krajem leta/pocetak jeseni...
Hmm...iako sam nedavno prešla na Nokiu...i symbian-e, ovaj mi se baš mnogo dopada...posebno bela varijanta...Jedino mi se ne dopada što je slajder...manje je praktičan za korišćenje...bar mi se čini, nisam koristila slajder do sada...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina, nije toliko nepraktičan, jedino što može da se desi je to da kada neki proizvođač radi slider mehanizam previdi dva važna detalja, a to su lakoća otvaranja numeričkog dela i rastojanje između donje ivice telefona i tipki 1, 2 i 3 na numeričkoj tastaturi - ako je ono premalo kada se numerički deo izvuče onda nastaju problemi prilikom korišćenja te tri tipke. To znam zato što sam koristio slider telefon kod koga su postojala oba problema koje sam pomenuo nekih 15 dana (Simens SL55). Nadam se da SE neće dozvoliti sebi da napravi loš slider pogotovo što mogu da iskoriste iskustva drugih proizvođača koji dobro prave slider mehanizme (Samsung). Lično mislim da je od svih tipova telefona koji nisu monoblok slider najbolje rešenje.
ima 2 kamere jer je umts , mora podrzavati radi video call-a , a slider je izuzetno praktican i osvjezavajuci za razliku od monoblock telefona....samo neznam kolko ce ovaj slider biti kvalitetan i funkcionalan jer je ovo ipak prvi slider iz SE-a , pa neznma koliko imaju iskustva s tim ????? i mislim da mu je displey velicine kao kod npr. w810 , pa bi bilo bolje da su stavili malo veci ....
SE ima prilicno iskustva sa slider telefonima, doduse ne za nase trziste... tako da ne bi trebalo da bude problema pogotovo s obzirom da je zavrsna obrada sudetji po slikama i utistzima ljudi koji su se "igrali" sa telefonom vrhunska...
i samo nesto jos to sto ima ili nema kameru ne mora da znaci da jeste ili nije UMTS...
akki, je u pravu za ovo vezano za dve kamere i UMTS podršku, zna se da Nokia 6630 ima podršku za UMTS, ali nema dve kamere (postoji doduše postolje za nju u kome je ugrađena prednja kamera).
Taman sam razmisljao ponovo o Nokiji umesto K800, ali ovo definitivno zelim da vidim u mom dzepu!
E, pazi sad ona politika Sony Ericssona koja razdvaja muzicke telefone od telefone sa kamerama:
W850 jeste dobar, ali 2mpx kamera - NEMA AUTOFOKUS! Bar tako kazu na www.gsmarena.com
bitnije izmene su :
Novi Walkman music player 2.0 (na koji je integrisan BUY mode) i TrackID service - koji omogucava da recimo snimite sa radija ili preko microphona samo nekoliko sekundi vase omiljene pesme,uploadujete te 2-3 sec na server i dobijete povratne informacije o nazivu pesme i izvodjacu
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
aparat deluje gotivno oko toga nema rasprave ali dok se ne pokaze na trzistu kao mocna spravica oko toga i nema velike dileme...prvi SE slajd ...hmmm sta li ce jos smisliti?!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
OK, ako je isti kao w900, da li to znaci da ima N-vidia chip, tj. da snima u onoj vecoj rezoluciji i sa 30 frejmova u sekundi, i hoce li biti ne muzicka verzija
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.