Sony Ericsson W 800i - MOLIM HITNO ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Spaskoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Maj 2006. 16:45

Sony Ericsson W 800i - MOLIM HITNO ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post od Spaskoni »

Pozdrav,imam nameru da kupim ovaj telefon ovih dana ali vas molim da mi kazete kako da prepoznam original slusalice koje ide uz njega.Ne bih da mi uvale ove od K 750 i posto sam cuo da se i to radi.
Zanima je jos da li je stvarni bolji dzojstik nego kod K 750 i.

Unapred hvala na razumevanju i odgovoru!

Svako dobro!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ako dobijesh telefon ovako: W800 onda cesh sigurno dobiti original sluske, ako ti daju u nekoj drugoj kutiji, gledaj da sluske izgledaju kao na slici. Btw mislim da u telekom+ daju tako original pakovanje i kod njih nema sta da se brinesh (salju ti post expresom), samo im reci sta hocesh i daj im svoju adresu i to je to, za par dana je u tvojim rukama (postarina ce ti biti negde manje od 200din)

Dzoistik duze traje, a sada u praksi ne znam na kom je bolji "feel" :)

poz :) 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Spaskoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Maj 2006. 16:45

Post od Spaskoni »

Ok puno ti hvala!
Jel mislis da samo u ovakvom pakovanju ide kao original.Mozda je skinut sa neke mreze( bez kutije) a ovi tvrde da je original.
Jel treba da se formira baterija standardno,cuo sam neke price da to uopste nije potrebno kod tih vrsti baterija.
Pozdrav!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ahh,Spaskoni, imash vec tema ovakvih,i NE TREBA formatirati bateriju.... :uhuh:

Inache ono ti je original pakovanje,ali ne znachi da necesh dobiti original ako nisu u tom pakovanju...Uporedi ih sa slike,i isprobaj ih u radnji kako rade i eto... :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

a original walkman sluske se vide iz aviona i imaju gumirano ispupcenje na kraju inace bez tih sluski nemoj nikako da uzmes aparat :uhuh:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori