Par pitanja u vezi K750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 01:13
Par pitanja u vezi K750i
Pozdrav svim chlanovima foruma
Pre par dana sam uzeo sony ericsson k750i, koji je ujedno i moj prvi SE telefon, pa me interesuje par stvari:
Da li neko zna gde se mogu naci java programi koji rade ko msn mesendzer?
Kako da proverim koja je verzija firmware trenutno u telefonu?
Gde se mogu naci originalne slushalice za k750i ?
Koje bluetooth slushalice preporuchujete?
Hvala Unapred
Cheers
Pre par dana sam uzeo sony ericsson k750i, koji je ujedno i moj prvi SE telefon, pa me interesuje par stvari:
Da li neko zna gde se mogu naci java programi koji rade ko msn mesendzer?
Kako da proverim koja je verzija firmware trenutno u telefonu?
Gde se mogu naci originalne slushalice za k750i ?
Koje bluetooth slushalice preporuchujete?
Hvala Unapred
Cheers
1. za msn idi na www.getjar.com
2. >*<<*<* - strelice pokazuju smer dzojstika
3. U comtrade - po meni je sve ostalo laznjak
4. najbolje su ti Logitech
2. >*<<*<* - strelice pokazuju smer dzojstika
3. U comtrade - po meni je sve ostalo laznjak
4. najbolje su ti Logitech
-
- Slučajni prolaznik
Ok, nashao sam IM mesenger za msn, tako da bi zamolio nekog ako ima "legalnu ne-trial verziju,, da mi baci preko PP-a, da ne bi ovde shirili ,,legalan software" 
Josh jedno pitanje:
Kako pristupiti memoriskoj kartici zbog slika, muzike i sl. ? [dok sam prebacio mp3 pesmu, mechku je rodio zato shto sam trpao u internu memoriju].
Cheers

Josh jedno pitanje:
Kako pristupiti memoriskoj kartici zbog slika, muzike i sl. ? [dok sam prebacio mp3 pesmu, mechku je rodio zato shto sam trpao u internu memoriju].
Cheers
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja sam nasao ovaj program i skinuo sam neku krekovanu verziju koju sam jedva nasao,stavio sam na telefon i nije htelo,posle 3sata sam opet probao i nije htelo,onda sam napravio novi profil gprs,koji je samo za javu,i prvi put je htelo.A posle sam probao opet i ono nece,evo ni sad nece.Stvarno me nervira ovaj telefon samo zbog gprs-a,sta je ovo je nekom normalno radi,da ne zeza zbog sw,inace telefon mi nije skidan sa mreze,bar ja mislim,jer imam noviji sw,nema nikakve oznake,i pise quick share.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Slučajni prolaznik
- MilančeBGD
- Expert
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Kod mene radi i mini opera i msn bez problema!Imam k750i kupljen CT-u (original) sa podesavanjima od telekoma (sms sa 770).Mislim da je to problem u podesavanjima tj profilu koji je ostao od proizvodjaca(ako je fon skidan sa mreze pa dekodiran,moja drugarica je imala slican problem sa k750i odnela u servis flesh i sve lepo radi).A mozda je problem u samom programu koji je krekovan.Opera je freeware.
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
-
- Slučajni prolaznik
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
-
- Slučajni prolaznik
Stavio sam novi software i opet nece. Imate foru da fleshujete software na fonu preko live update servisa [usb kabl je potreban]. Izgleda da je do telekoma i njihovih podeshavanja. Probacu da ruchno sve podesim, pa ako to ne upali radice garancija [poshto bi u tom sluchaju bio problem do hardware-a]
KADA JE RECH O MSN ili NEKOJ DRUGOJ java aplikaciji, koja trazi conect on net, samo lepo u JAVA podesite da izabere profil MTS-GPRS. Stime ste sve postigli, operica radice ce extra, zatim MSN, zatim, ma sve da ne nabvrajam sada...ja nisam imao nikada problema, ali onima koji kupuje fontele recimo K750 i vise bi preporucio Vodafone model, jer u njemu ima kamericu samog firmware na fonteleu, zamislite model, 5.3 drajvera...a vecina vas , mogu se kladiti da posedujete verziju od 3.6, ili mozda pak verziju 4.3 sto je blagi boze UZASSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
- MilančeBGD
- Expert