Utisci Korisnika w700i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Utisci Korisnika w700i
Ja se mislim da li da kupim ovaj telefon . Ima ga moj drug i veoma mi se dopada i ne vidim nikakvu razliku u kameri izmedju njega i k750 a k750 ima autofokus . Ako vi znate neku manu ili znate neki drugi muzicke fon za slicne pare , a da je dobar recite!!!!!
Uzmi W800. To ti je W700 + autofocus + drugacija boja maske + 512mb umesto 256mb kartica koja se dobije uz telefon = W800.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Pa nema, fora je u tome sto sa njim dobijes kartico od 512mb pa zato je toliko skup. Ako nemas para za to, onda uzmi k750 ili d750. To ti je identican (citaj: identican) telefon sa drugom maskom i drugom pratecom opremom a jeftiniji je zato sto dobijesh 64mb uz njega.
Uglavnom bolje uzmi k750/d750/w800 nego w700 jer nema autofocus.
Uglavnom bolje uzmi k750/d750/w800 nego w700 jer nema autofocus.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Hvala Dario(asdf) pogledacu u radnji kada budem kupovao telefon ali je meni pre svega naj bitnije da telefon ima mocan mp3 kao walkman serija pa onda mi je na drugom mestu kamera. a i onako kada sam gledao slike kod drugova i uporedjivao slike sa k750 i w700 razlika u kvalitetu je minimalna . Mada oba telefona prave odlicne slike za mobilne telefone

@gallee: I mom drugu treba BMW M5
. Pazi: TREBA MU!!! (taman kao sto tvom drugu treba 4gb). Ae ne pricaj gluposti plz...
@frostysrb: u k750 i d750 mozesh da stavish softver od W800 da ima "mocan mp3 kao i walkman serija", tako da ne treba to da te brine. Kamera je identicna kod svih (samo sto w700 nema autofocus, pa nemas ni macro mode. Ja ti preporucujem da ga zaobidjesh.)
Zakljucak: w700 zaobidji, uzmi d750/k750/w800, telefoni su identicni biraj MASKU i CENU.

@frostysrb: u k750 i d750 mozesh da stavish softver od W800 da ima "mocan mp3 kao i walkman serija", tako da ne treba to da te brine. Kamera je identicna kod svih (samo sto w700 nema autofocus, pa nemas ni macro mode. Ja ti preporucujem da ga zaobidjesh.)
Zakljucak: w700 zaobidji, uzmi d750/k750/w800, telefoni su identicni biraj MASKU i CENU.