Z550 ili W300?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Z550 ili W300?
Treba da kupim novi mob pa se dvoumim koji da izaberem od ova dva(Z550 ili W300)...jel moze neko da pomogne,neki savet? 

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa ne znam meni je mnogo lepsi w300,i uz w300 ide 256mb kartica,a uz z550i ne,ali z550i ima 1,3mpx kameru,a w300 0,3mpx.Sad ako ti je potrebna kamera uzmi z550i a ako oces po meni lep muzicki telefon sa dosta memorije i dobrim slusalicama onda w300.Ja bih uzeo w300i iako ima losiju kameru.
E slusaj imam bolji predlog kupi jedno 100 Kit ket-ova posaljes kodove i dobijes w300i besplatno
Ja sam krenuo da skupljam 
E slusaj imam bolji predlog kupi jedno 100 Kit ket-ova posaljes kodove i dobijes w300i besplatno

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
Pa ako bi i jedno i drugo onda pogledaj k750i,w800i.Ako imas para za k750i odmah ga uzimaj,odlicna kamera,dobar muzicki telefon,imas 64mb+34mb=98mb.Kit kat
Ja sam krenuo da skupljam kodove kad budem skupio dovoljno saljem i valjda cu dobijem,bolje dam 42e,za 100 kit kat-ova i dobijem dobar telefon
Ako ne dobijem ubio bi se,ali ko ce posle da jede te silne kit kat-ove

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
z550 je po meni "mrtav" telefon... Nekako je mnogo ozbiljan, nije to dobro! A w300 ima one odvratne okrugle dugmicje, a kamera mu je 0.3 mpx!!
Najbolje da ti uzmesj w700, ima kameru 2 mpx, 38 + 256 mb memorije a kosta oko 205 eura... znaci imas obe stvari a telefon je samo malo skuplji od z550!
Najbolje da ti uzmesj w700, ima kameru 2 mpx, 38 + 256 mb memorije a kosta oko 205 eura... znaci imas obe stvari a telefon je samo malo skuplji od z550!
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
w300 rules ja ga imam
navikao sam se na "te ruzne okrugle dugmice" u roku od pola sata...ljudi ne gledajte vise bre te kamere na telefonima...dosta je i sto su ugradili mp3 plejer
Setite se samo pre 4-5 godina...e to su bila vremena...jednostavno si kupovao telefon ako ti se svidi na izgled...nemojte sad ici u krajnost...ok skidam kapu k750 ali iako kosta kao w300 ipak sam uzeo w300 jer se plasim tog dzojstika,kamera nasao bih joj manu pa bi hteo bolju itd itd...
A da jedna lepa stvar i po meni najvaznija u vasem moru terminatora od mobilnih telefona
meni baterija traje 5 dana uz 2 sata mp3 na dan i po 10 poruka na dan...za sat i po mp3 sklopljen potrosi 9% baterije...eto jedan lep argumenat za w300
a jos jedan je da je najlepsi SE na preklop...posebno crni

Setite se samo pre 4-5 godina...e to su bila vremena...jednostavno si kupovao telefon ako ti se svidi na izgled...nemojte sad ici u krajnost...ok skidam kapu k750 ali iako kosta kao w300 ipak sam uzeo w300 jer se plasim tog dzojstika,kamera nasao bih joj manu pa bi hteo bolju itd itd...
A da jedna lepa stvar i po meni najvaznija u vasem moru terminatora od mobilnih telefona

a jos jedan je da je najlepsi SE na preklop...posebno crni
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona