K750 INTERNET

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

K750 INTERNET

Post od ivans »

KADA koristim internet mogu samo da otvaram WAP strane,a ne i WWW.kada pokusam da otvorim www stranu kaze mi da ili ne moze da otvori iz ne znam kog razloga ili da je strana prevelika...u cemu je problem???

pozdrav

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Skini program Opera mini u .jar formatu. Preko tog browsera mocices za jeftine pare da ucitavas i www strane (a ako iskljucis ucitavanje slika, jos jeftinije). Pozdrav
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

Post od ivans »

i jos imam problem pri slanju maila, skoro uvek mi kaze SERVER NOT FOUND... tek posle nekog 15 puta posalje mail

i odakle da skinem operu mini ali da pri tome budem siguran da je cist program(da nema bugova i da nema virusa)?

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

za wiruse ne brini,twoj telefon nije symbian da bi mogao da dobije wirus :D ewo ti adresa za operu http://www.opera.com/products/mobile/op ... /campaign/
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

ivans, minioperu skini na http://www.opera.com/products/mobile/op ... /campaign/ ,nema bugova a kakvih virusa :blinky: :o ti imas k750i za njega ne postoje virusi. :wacko:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

k800 vec ima operu mini,samo kad npr. odem ma mobilni svet com sve je izbrkano i komplikovano i to je jedina mana
nokia c7

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

I ja sam imao problem sa Operom-kad god sam pokusao da je koristim izbacivala je neke cudne poruke (proveriti konekciju i sl.).

A u poslednje vreme mi je i skidanje MMS-ova problem-traje dugo,ponekad moram i vise puta da pokusam. Internet je takodje spor. Da,sve ovo se dogadja na 064 mrezi.

Jel ima jos neko slicnih problema u poslednje vreme ili me zeza telefon??

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja sam imao velikih problema na k750i sa internetom,ustvari operom i ostalim aplikacijama nisu htele uopste da pokrenu gprs vezu znaci mrtvo nista ne pomera :uhuh: i toliko me je nerviralo da sam prodao telefon. :( :cry: Sad da li je to bio problem da sw ne znam ali sam tad imao najnoviji sw ili nesto 064 zeza,imam i 062 karticu ali nisam proveravao na k750i tad.

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

da li je neko probao da skine neki fajl,rcimo video od nekih 20 mb sa recimo k750 ili nekog slicnog fona,znaci pomocu mini opere..recimo u formatu wmv ili avi pa iako ne moze da ih pusti da oni ostaju u memoriji fona pa posle da se prebace na komp..nema razloga da ne uspe ali cisto pitam da znam da li da racunam na to
nokia c7

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako i jeste,onda je LUD!Prvo,zato sto 20MBx50 dinara/MB je 1000 dindzi a kao drugo,a drugo,ako bi skinuo wmv format,jer je ludost potrositi toliko na fajl koji je vrlo verovatno zakljucan i trebace te platiti nekom da ga pogledate!Mada ni avi fajl nije nista manja ludost skidati jer je preskupo!
Pozdrav 8)

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

lomnica bas si me nasmejao,ni ja ne znam zasto,mozda onaj ko kupi onu nokiju siroco mozda ima kredita za to,verovatno ce to u buducnosti biti moguce za mnogo manje para
sedis u autobusu i skidasa sa neta na svom sonyericssonu k990 epizodu simpsonovih od 180 mb i sa nenormalnim protokom za 3 minuta --e to je evolucija tehnologije
nokia c7

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Hehe pa koji pametnjakovic bi cekalo da se skine em dala tolike pare pa brzina na k750i je kao kablovski net od npr 128kbs ali sigurno je manje pa tih 20mb bi skidao jedno 1h glupost ne znam ko bi to uradio i zbog cega.Kakav sad k990i,sta pricas ti,pa jeste ne sedis ti u busu 2h ja sedim oko 50min do moje skole :D Ajde da ima kod nas 3g pa ajde da skinem ali ovako nema sanse ni u ludilu pre bih uplatio adsl jedan mesec pa skinuo sve sto mi treba za 1500din flat 256kbs nego da dam za kredit :uhuh:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Previse je spor i skup GPRS za takve egzibicije :P
Milan91, nisi cuo za k990 :ohmy: , osecam da ce da bude mnogo dobar kad ga budu najavili za neku godinu :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Kad ga budu ko onaj n75 ili n83 kako vec ili jos neke ili onaj sonyericsson w1000 sto je green davao funkcije :lol: :D :wink:

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

I ja imam problem sa konekcijom na 064 preko GPRS-a zadnjih 4-5 dana. Nije u pitanju K750 vec N70, ali mislim da to nema veze. Jednostavno nece pa nece, a i kad oce onda zablokira u nekom trenutku, recimo opera mini, i samo nastavi da treperi indikator za GPRS sve dok ne resartujem telefon. Ja licno mislim da ovi iz Telekoma nesto muvaju, ili im je nesto u kvaru, sve u svemu za sada slaba vajda od GPRS-a. Ajde neka se javi jos neko ko ima ovakav problem, a mozda neko i zna koje resenjce!!!!

Odgovori