Imam problem od jutros mi je mob poblesavio ne rade tasteri 3,6 kada stisnem # pojavi mi se imenik,...
POLUDEO SAM
Posle vadjenja baterije i vracanja iste 15 min kasnije sve je proradilo sem tastera 3.
Da li neko zna u cemu je problem????
k750i problem HITNO
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
vec je bilo slicnog problema pre mesec-dva sa otkazivanjem tastera,nosi ga u radnju gde si fon kupio i trazi da ti taj problem rese,prvo zameni softver a ako to ne resi problem reklamiraj(ako je jos uvek pod garancijom)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
-
- Povremeni posetilac
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
filipos181, jedan decko je imao problem isto takav samo na w810i i na kraju je zakljuceno da mu je virus(to ne moze nikako da se desi) pojeo EPROM cip
Pa mu je majstor kao to zamenio ali njemu je opet to krenulo da se desava i onda je taj njegov majstor odneo u SE u BG (ne znam gde to ima valjda neko zna) da mu se zameni cela maticna ploca,ja sad ne znam sta je dalje bilo,ali izgleda to mu se desilo prilikom nespretnog fleshovanja telefona,koji je radio taj njegov majstor.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Povremeni posetilac