w710i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Mislim da ima neki movement detector, pa na taj nacin registruje ustaljene pokrete...
Inace, telefon mi je toliko simpatican da nemam reci, iako sam generalno ljubitelj nokie....
Bas me zanima kada ce izaci i koja ce mu biti okvirna cena, hajde SE ljubitelji, dajte malo nezvanicnih podataka
Zaista prelep telefoncic, narocito za dame sa avanturisickim duhom.

Inace, telefon mi je toliko simpatican da nemam reci, iako sam generalno ljubitelj nokie....
Bas me zanima kada ce izaci i koja ce mu biti okvirna cena, hajde SE ljubitelji, dajte malo nezvanicnih podataka

Zaista prelep telefoncic, narocito za dame sa avanturisickim duhom.

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Cena? Hm to je SE, znaci ako bude isao stopama p990, od dana pojavljivanja pa za 2 meseca kostace oko 250e i ni kinte vise
Znam za p990 kad se letos pojavio u nasim prodavnicama cena mu je bila oko 900e. Dobro sam mu isprognozirao pad na 650....pa sad je i 620e. Tako to ide s telefonima

Znam za p990 kad se letos pojavio u nasim prodavnicama cena mu je bila oko 900e. Dobro sam mu isprognozirao pad na 650....pa sad je i 620e. Tako to ide s telefonima

5130+Koss the plug....