w710i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 11:15

w710i

Post od nosferato »

kad izlazi i koliko ce da kosta ?I po kom sistemu meri brzinu i koliko si presao???

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Mislim da ima neki movement detector, pa na taj nacin registruje ustaljene pokrete...
Inace, telefon mi je toliko simpatican da nemam reci, iako sam generalno ljubitelj nokie....
Bas me zanima kada ce izaci i koja ce mu biti okvirna cena, hajde SE ljubitelji, dajte malo nezvanicnih podataka :)
Zaista prelep telefoncic, narocito za dame sa avanturisickim duhom.
Slika
Slika

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Gde ste ljudi??? Pa zar niko nista ne zna o ovom telefonu i zar nikom nije ni malo simpatican? :cry: :wink: Kad stize, koliko ce da kosta?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Trebalo bi da se pojavi u inostranstvu u 3Q,sto znaci da ce ga biti kod nas tek od oktobra! :roll: 8)
Negde sam procitao da ce mu pocetna cena biti oko 600$! :wink:
Inace i meni se fon bas svidja,super dizajn,pravi sportski fon,po meni 5x bolji i lepsi od 5500! :P :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Cena? Hm to je SE, znaci ako bude isao stopama p990, od dana pojavljivanja pa za 2 meseca kostace oko 250e i ni kinte vise :wink:
Znam za p990 kad se letos pojavio u nasim prodavnicama cena mu je bila oko 900e. Dobro sam mu isprognozirao pad na 650....pa sad je i 620e. Tako to ide s telefonima 8)
5130+Koss the plug....

nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 11:15

Post od nosferato »

jel izaso vise?Ja naso negde al izaso slucajno.Pisalo valjda 250evra.Jel zna neko nesto?

Edit:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Ima ga kod nas.Sad sam video.310evra.Zanimljivo.Brzo ce da mu padne cena...nadam se

i ako kupi neko nek javi kakav je

Odgovori