Da li neko zna, kakva je razlika izmedju obicne memory stick pro duo, mislim Sony naravno, koja je zuckasta, i one braonkaste, koja pise High speed???
Usput, ko oce da kupi 64?
Koju imate memoriju, jel znate nesto vise?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
hehe!Pa iz samog naziva vidis da "high speed" znaci veci protok podataka tj pisanje i citanje sto znatno utice na brzinu rada telefona,ali to je primetljivo tek sa vecim karticama npr 256mb+!!!!Recimo imas neki film-clip,muziku.... od recimo 80mb i kada prebacujes u fon(preko card readera) trebace mnogo manje vremena nego nekoj obicnoj kartici koja nije high speed.....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
moja je lexar 1gb memory stick duo pro highspeed PSP edition....kako uspshe sve to da napishu na karticu...vrag mu
dakle radi sasvim normalno,nisam primetio da je neshto specijalno brza ili spora...koristim card reader i prebaci mi recimo album od 55mb za jedno 2 minuta...u svakom sluchaju sam zadovoljan

dakle radi sasvim normalno,nisam primetio da je neshto specijalno brza ili spora...koristim card reader i prebaci mi recimo album od 55mb za jedno 2 minuta...u svakom sluchaju sam zadovoljan