Koju imate memoriju, jel znate nesto vise?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Koju imate memoriju, jel znate nesto vise?

Post od zorancd »

Da li neko zna, kakva je razlika izmedju obicne memory stick pro duo, mislim Sony naravno, koja je zuckasta, i one braonkaste, koja pise High speed???

Usput, ko oce da kupi 64?

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

hehe!Pa iz samog naziva vidis da "high speed" znaci veci protok podataka tj pisanje i citanje sto znatno utice na brzinu rada telefona,ali to je primetljivo tek sa vecim karticama npr 256mb+!!!!Recimo imas neki film-clip,muziku.... od recimo 80mb i kada prebacujes u fon(preko card readera) trebace mnogo manje vremena nego nekoj obicnoj kartici koja nije high speed.....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ali ako koristis pc suite........trebace mu isto vremena da upise podatke na karticu, ma koje brzine bila sama kartica! :P
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

moja je lexar 1gb memory stick duo pro highspeed PSP edition....kako uspshe sve to da napishu na karticu...vrag mu :D

dakle radi sasvim normalno,nisam primetio da je neshto specijalno brza ili spora...koristim card reader i prebaci mi recimo album od 55mb za jedno 2 minuta...u svakom sluchaju sam zadovoljan

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ta brzina je u sustini samo teoretska dok u praksi postoje neznatne razlike ali je ipak brza.To vazi samo kod card readera,dok kod bluetooth,usb kabla i IR zavisi od brzine protoka bt,usb,ir....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori