ekran za k750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
ekran za k750i
Imam jedan problem ,ekran za k750 i mi se polomio i interesuje me gde i za koje pare mogu da nabavim ekran za taj model?Voleo bih da mi neko kaze gde je mozda najpouzdanije da se to pazari i zameni u kojoj radnji,jer znam da su ti delovi u vecini slucajeva neoriginalni i da je nestrucna opravka i zamena...pozdrav 

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Auuu!Pa originalni deo tesko da ces negde naci(mozda kod generalnog zastupnika za SE).Ekran moras potraziti u nekoj od radnji koje se bave popravljanjem telefona(ne prodajom vec popravkom)...verovatno ce ti ugraditi neki ekran o pokvarenog k750i telefona...i to sve naplatiti oko 50-60 evrica....toliko je mene pre dve godine kostao ekran na t610i....srecno
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
kljaja, pa to je bilo pre 2 godine...... padaju cene covece.
A moguca solucija mu je da ode u servis i da pita za polovan ekran od k750, to ga ne bi trebalo izaci vise od 30e.
Dexter, jesi li ti siguran da oni za ruke uzmu samo 10e?
Po nekim servisima po gradu zamena maske kosta 400 dinara
A moguca solucija mu je da ode u servis i da pita za polovan ekran od k750, to ga ne bi trebalo izaci vise od 30e.
Dexter, jesi li ti siguran da oni za ruke uzmu samo 10e?
Po nekim servisima po gradu zamena maske kosta 400 dinara

5130+Koss the plug....