Telefon w300i pa po meni odlican telefon,za tu cenu.Ne znam zasto se pojavljuje mnogo pitanja o tom telefonu a i neki pisu da je w300 i w300i nisu isti,sto vidim i u tvom naslovu To jedan telefon nego na ovom sajtu nije dodato to i.Znaci walkman telefon,sa prosecnim ekranom,malo smetaju ovaj raspored tastera tj.nekako je neobican,a spolja izgleda mnogo mocno.Namenjen je izgleda iskljucivao za muziku
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Sasvim solidan telefon!Za te pare nudi sasvim ok funkcije,imao sam priliku da ga procackam malo,mada nisam nesto preterano odusevljen....
p.s. sta te konkretno interesuje?Zasto bas w300i?
Igrao sam se i ja tim telefonom malo,a ono sto je mene razocaralo je skroz neprikladan ekran
Stvarno steta za jedan Walkman,mada ono...i nije frka,tu je ipak muzika...
ako zeliz da samo slusas muziku,poruke i pozivi bez preterenog igranja igrica i zezanja po gprs uz malo fotki i video zapisa mogao bi ta bude savrsen telefon
@green: jes' da je display krdzav (tj. ruzno se vidi) ali zato je interface MEGA BRZ. Display se takodje moze videti na suncu (sto je jako bitno), jedino sto jako ruzno izgleda, ali meni to ne smeta.
Ja sam oduvek voleo sve da izgleda sto ruznije, sto prostije, a da sto brze radi (evo i dan danas drzim win98skin na XP-u, i vecina programa (for every day use) koriste takav skin (foobar mp3 player, windows media classic, miranda IM, Opera, sada Sea Monkey..... itd...)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
u svakom slucaju,sto je ocigledno ja sam odabrao ovaj fon zbog muzike naravno! i svidja mi se kad je zaklopljen,ima ruznu tastaturu e sad,mene zanima samo muzika! igre,slike i klipovi uopste ne! zato ako neko zna kako se cuju melodije na zvucniku i kad se stave sluske neka se dere!! )
ZzHn, da tastatura je fuj...ali kad je zaklopljen xtra izgleda,jos u crnoj boji Cek nisam razumeo pitas kako se cuje na zvucniku,znaci tebe interesuje da se dobro cuje na zvucniku
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
ne.ne, samo me zanima kalko je glasan,kad zvoni dal cu ga cut kad sam u guzvi itd...a prvenstveno me zanima kako se cuje kad stavis sluske,kad sse slusa muzika...mada je walkman serija,trebalo bi bit vrh...? i kakve su same slusalice,dal tel. ima ulaz za obicne....
Telefoncic jeste lepuskast,deluje mi ko kineska igrackica,jer je lagan i malecki,kao da je za decicu...
ZzHn ,zvuk preko sluski je sasvim ok za jedan Walkman telefon,zato i ima taj logo.Samo su ga malo "osiromasili" ostalim stvarima,jer je ipak bazni Walkman model.Obicna zvonjava je manje-vise ista ko i kod drugih modela...
cek,kako to mislis osiromasili?? ma ja sam cuo od nekih korisnika da mu je baterija EXTRA,i da mp3 super zvuka preko slusalica,ne trazim sad I-pod u telefonu ali mi je najbitnije da se dobro cuje kad nabacim slusalice! i? jel iko zna kakve su same slusalice i da li ima opciju da se ubace i one regularne???????
Pa namerno sam stavio navodnike na rec osiromasili,nije bilo bukvalno.Poenta je bila da ne dobijes telefon slican recimo W800 ili W810,kapiras? Zato se i zove bazni Walkman model iliti Entry Level na engleskom.Ekran nije neki,kamerica je samo VGA i slicne stvari...
aha,stupid me ej,ma boli me uvo za kameru i ekran,mada mi se ne cini tolko los koliko pricaju?? mp3 je no. 1 ) a trebo bi bit extra jer je ipak walkman serija... na gsmareni pise da se mogu mjenjt maske,jel to istina? tj, onaj prednji mali dio samo... da li se moze baratati sa mp3-em kad je tel. zaklopljen potpuno funkcionalno?? tj. moze li se smanjivati muzika,za ostalo znam?
По мени ово је идеалан телефон за оне који хоће позиве, поруке и MP3 а остале ствари нису битне. Добијеш све као и уз најбољи walkman телефон што се тиче музике, значи оне екстра слушке што улазе у уво, картицу од 256-512 (нисам 100% сигуран), walkman media player, а на све то имаш и батерију са којом можеш да слушаш музику 25-6 сати, што је убедљиво рекорд иако не гледамо само телефоне.
pa da,zato i gotivim ovaj fon...zbog muzike,jebes sve ostalo,sve je to fino,ali za dobru kameru moras izdvojiti poprilicno evrica ) da,definitivno ovaj fon.. i made my mind tnx to all
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.