Posle celog popodneva razgledanja raznih foruma i sajtova, video sam da postoji solidan izbor drajvera za kameru za koje mnogi kazu da (neki manje, neki vise) poboljsavaju kvalitet slike u uslovima gde je mala osvetljenost. Posebno mi je zapao za oko drajver 5.6a (ima ga na Esato forumima, mrzi me sad da trazim tacnu adresu topic - a), za koga ljudi kazu da je daleko bolji od mnogih drugih (ako ne i najbolji). Cak su okacili i primere, kvalitet je stvarno dobar.
E sad konacno da pitam jel' se uopste isplati menjati drajvere, koliko je to rizicna operacija i da li stvarno neki drajveri poboljsavaju kvalitet, ili je ipak bolje da ostanem na zvanicnim SE drajverima (trenutno imam verziju 5.3)?
Takodje bih vas molio ako znate neki link gde mogu da procitam vise o samom postupku zamene drajvera (a pozeljno je da pise i kako da backupujem stari, za nedaj Boze), posto znam da se to radi preko FAR managera (sa njim radim dosta dugo i nije mi problem da se igram sa njim), ali posto sam pocetnik u ovom segmentu, bolje da pitam ovde nego da se posle jurim po servisima (a ionako mi jos traje garancije, ustvari, tek je pocela

Dakle?