W810i flash konfuzija!!!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

W810i flash konfuzija!!!

Post od dmihalj »

Planiram da uzmem se w810i(definitivno najbolji izbor za ove pare) ali zbunjen sam u vezi ovog brendiranja.
Kakve su mane(zabrane ubacivanja softvera,opcije...) brand telefona(skinutog sa voodafon,o2....)?
Da li se one otklanjaju flashovanjem(update-ovanjem) telefona,i mogu li sam to odraditi?
Ako nemam izbora sa koje mreze je najbolje da uzmem fon?
Da li je istina da se fleshovanjem moze poboljsati kvalitet fotki?
Koji je softver najnoviji-najbolji?
Cackao sam po forumu ali mi nije bilo bas najjasniji ovaj deo iako je o njemu bilo reci.
Puno hvala.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

1.probaj da pronadjes cist,da ne bude skinut sa mreze(logo ispod tastera mora da bude W a ne vodafone ili neka druga mreza.
2.brendirani fon se moze flashovati SAMO u servisu tj skinuti se vodafone ikonice i postati kao i svaki cist sw u uredjaju.
3.svejedno je koja je mreza jer ce flash odraditi posao.
4.kvalitet fotki se moze poboljsati update'om svezijeg sw'a koji sam mozes odraditi preko SEUS'a kojeg mozes skinuti na SE sajtu free
5.nisam siguran koji je najnoviji sw... moj je star nekih mesec ipo i to je R4DB005
pozz 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Samo mi i dalje nisu jasni nedostaci(ukoliko ih ima) brand telefona u odnosu na cist,originalan.Nisu valjda samo ikonice u pitanju.hvala

konkretno da li npr. sa brandovanim telefonom mogu update-ovati softver,ubacivati odredjene programcice,menjati neke opcije...

fleshovanjem zapravo se sve brise i sve snima iz pocetka,a preko SUSE-a samo update-ujem?>postoji li mogucnost da kad mi fleshuju fon zatrazim da mi snime najnoviji softwear tako da posle ni ne moram da ga update-ujem.
pozdrav i havala na azurnosti
  • __________________________________________________________________
    spojio b_udder:: - sledeći put nemoj slati post za postom, već koristi opciju "izmeni"

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@dmihalj: da, naravno, odmah kada kupish telefon (ako je skidan sa mreze) trazish da ti stave cist softver (razlika je u ikonicama, predefinisanim profilima sa gprs i mms i eventualno neke zabrane kao sto je kor vodafona npr. ne mozesh da stavish *.mp3 fajl kao ringtone i tako) pa ce oni naravno da ti stave najnoviji, ali imaj na umu da ce izaci josh ko zna koliko novih softver za w810 tako da oni ce da ti stave (ako imaju) trenutno najnoviji softver, ali izlazice josh tako da...

Ali sve ovo ne treba toliko da te brine, odesh kupish telefon (cak ako je skidan sa mreze obavezno trazi da ti stave cist softver) i uzivaj :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ja na primer imam w810 sa oragne-a.....sve radi kako treba jedino imam ikonicu orange downloads u meniju....update-ovao sam software preko seus-a! i koliko znam nema nikakvih zabrana....bar ja nisam naishao ni na jednu!

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

E hvala vam puno.
fain2daniel jesi li uspeo da sredis onaj problem posle update sa slicicama pri pozivu?I da li je jos neko imao slicnih problema pri update-u?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dmihalj, vidi se da si pazio na casu tj. pratio prethodne teme vezane za ovo :wink: ...nisam sredio taj bug ali iskreno nisam se ni cimao oko toga jer mi ta fotkica i ne igra neku bitnu ulogu pri pozivu 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Zaključana tema