Siguran sam da ova tema vec postoji, i vec sam je video, ali neznam gde (a pretraga nije bas tako "pregledna").
Da se vratim pitanju:
Gde mogu da skinem FAR Manager (naravno besplatno) za SE k750i ????
FAR manager
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 04. Nov 2006. 20:43
- Kontakt:
FAR manager
I thought i had friends but in the end niggaz dies lonely...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
djondi, evo link do teme o Far manageru link zar je bilo tesko da odes 10cm i da nadjes temu,jeste da pretraga ne radi bas najbolje,ali zar je toliko tesko otici do kraja stranice i pogledati teme to je 30sec posla ili otici do sledece stranice.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
djondi, FAR manager ti nije dovoljan (on je u stvari običan fajl-menadžer, sličan nekim davnim pretečama Total Commander-a, i nikakve veze sa telefonima nema). Poenta je u SEFP (SonyEricsson Flash Plugin) plug-in-u za FAR manager koji ga pretvara u moćnu alatku za flešovanje, pečovanje i kopanje po sistemskoj memoriji telefona.
Detalji na PP... Pozdrav
Detalji na PP... Pozdrav

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- MilančeBGD
- Expert
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ma ok sto se tice far menadzera na sajtu se nudi i se flash plug in ali opet mnogi se nece snaci u far menadzeru,meni je bila potrebna pomoc stranih forumasa i jedva da sam uspeo da prosirim memoriju za sms poruke,to je jedino sto sam uradio na svom starom k750i telefonu...mogao bi lock na ovu temu da se stavi ....vec postoji tema za far menadzer...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
-
- Novajlija
- Kontakt:
HVALA SVIMA na informacija, ali kada bolje razmislim i ne treba mi FAR manager i onaj plugin, jer je to za zahtevnije korisnike, a ja vec imam neki program za bluetooth BlueSoleil, jer meni to treba samo da ubacim muziku, themu, sliku i to je to!
ALI HVALA SVIMA OPET
ALI HVALA SVIMA OPET

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 22. Okt 2006. 17:50
- Kontakt:
A mze li bar neshto da se uradi sa cid 49 telefonom!
Skinuo sam far i plugin ali nemam neke EPIUSB drajvere Gde to mogu da nadjem?
Da li swe to radim dzaba kad mi je K 750i verovatno CID 49.
Skinuo sam far i plugin ali nemam neke EPIUSB drajvere Gde to mogu da nadjem?
Da li swe to radim dzaba kad mi je K 750i verovatno CID 49.
Ja RULE
don't click this link...
don't click this link...
- MilančeBGD
- Expert
Lingur, sa cid 49 za sada nista i izgleda da nece moci.Te usb drajvere mozes skinuti na linkNece da ti radi neces moci nista da uradis nista neces videti,jer ako ti mislis da ti je CID49 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Novajlija
- Kontakt:
Svi kazu samo "Imas to na SE-NET"!!!! A sta da rade oni koji neznaju engleski!? Sta oni da rade jer je na SE-NET-u sve na engleskom (a ja neznam engleski)!!!!
I zato da li bi neko mogao da napise upustvo za instalaciju flash plugina tj. intergraciju tog plugina u far manageru jer meni nista nije jasno!!!!
I zato da li bi neko mogao da napise upustvo za instalaciju flash plugina tj. intergraciju tog plugina u far manageru jer meni nista nije jasno!!!!
Djondi: 1. Nije SE-NET nego SE-NSE
2. Dobronameran savet: uci engleski (ne mislim ono skolski) pokusaj da razumes to sto citas, videces, vremenom ces moci da se sluzis engleskim onoliko koliko ti treba. I ja sam u skoli ucio ruski. Nikad nista ne bih sa racunarom i bilo kakvom tehnikom uradio da nisam naucio engleski, veruj mi. Nema izgovora samom sebi!
3. Poslacu ti eMail o FAR/SEFP (one of these days) cim nadjem malo vremena.
2. Dobronameran savet: uci engleski (ne mislim ono skolski) pokusaj da razumes to sto citas, videces, vremenom ces moci da se sluzis engleskim onoliko koliko ti treba. I ja sam u skoli ucio ruski. Nikad nista ne bih sa racunarom i bilo kakvom tehnikom uradio da nisam naucio engleski, veruj mi. Nema izgovora samom sebi!
3. Poslacu ti eMail o FAR/SEFP (one of these days) cim nadjem malo vremena.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...