w1000 ?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

w1000 ?

Post od napalm death »

Slika

navodi se da mu je ime The Zeus P1000i ili w1000 (ocito imaju dvije serije) jedino znam da ima dva touchscreen :roll:
da, znam da je bilo price oko p1000 skoro prije godinu al et..
pa ako neko zna nesto vise
..il je jos jedna serija "laznih" modela

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ma ako ovo nije fake onda ne znam :P :P :P :P :P
Voleo bih da nije :oops: ali ne verujem :cry:
and justice for all...

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Neznam da li je fake ili ne,ali sam video u novinama slicnu nokiu sa 2 touch screen ekrana.... Nesto slicno na ovaj fazon! Pozdrav!
By s2pido

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

pa da nokiina serija koja ce se pojaviti za 15 godina! :lol: ovo ne mora da bude fake....ali nece se pojaviti u prodaji koliko mi se chini....er mi izgleda kao vizija buduceg telefona!

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

To u stvari treba da bude nekoliko verzija namenjenih iskljucivo: za slusanje muzike, gledanje filmova , a spajanjem 2 cak se moze dobiti tabla za sah: pogledajte slike. P.S. kazu da nije fake. Slika
siren3
Slika
zeus
Slika
siren
Slika
siren2
5800 XM

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ima SE lepe snove, nema sta..... :) Ja cu da kupim mom sinu ovakav telefon (ako do tada ostvare SE njihov san) :wink:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Slika
takozvani w150 odlican za gejmere al, ako postoi :)
Slika
a ovaj je takozvana buduca generacija mobitela gdje ce na mjestu tastature bit touchscreen, jos je ovo samo studija al nebi bilo lose vidit ni u serijskoj proizvodnji

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Jel vi ne znate engleski??? ili ste lenji da citate???

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@akki: ja mislim da je u pitanju i jedno i drugo pa cak i trece, a to je: "oao, vidi ovo, kako je dobrooo, odmah cu da stavim na ms/forum"....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

mislite "nije zvanicno"
a sta jest zvanicno, ovde se lupa more komentara i slika i samo sto nepise "unofficijal" mora bit zvanicno
pa vi ne citajte i nestavljajte slike.. . .

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ovaj zadnji model lici na braviju samo sto je stavljen logo W logo :disgust:
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

sve je ovo lepo ali šteta što je unreal. možda za koju godinu i postane real ali ko može toliko da čeka
hehe
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@napalm death: ajde idi molim te na sajt tamo gde si nashao ove slike i procitaj sta pishe pored ovih slika.... toliko...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Dario, ..hm, mislis o 3d modeliranju, pa misli, sta reci
naravno da sam procito sta pise, nisam plavusa, al sam htjeo da moja tema bude malo zastupljena, da malo nabacim slika pa koliko god bile lazne nece svako otkrit, et, ti si otkrio i sad me stvarno stid
et, reko sam sta si htjeo cut 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

napalm death, pa ako svesno širiš dezinformacije bar se potrudi da to bude u delu foruma koji se naziva Kafić, a ne u SE delu gde se ipak malo ozbiljnije raspravlja o telefonima... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ninolina,
et, reko sam sta si htjeo cut
ja mislim da bi sve licno trebalo ic na Privat :uhuh:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Oni gore SE "telefoni"(Zeus,Sirene) mogu da budu eksperiment sa tzv. dvostrukim touch panel-om,jer tako nesto postoji,ali isto u eksperimentalnoj fazi.Prvi ili gornji displej sluzi kao ekran,a donji panel je multifunkcionalni i sluzi za izbor biranja brojeva,pisanja poruka i mnogih drugih,s tim da samo jedna funkcija je trenutno na panelu.Ovde je SE otisao i korak dalje "nabacujuci" nizove i nizove raznih korisnih radnji i funkcija...
Onaj model slicnih kontura kao N-Gage ko ne moze da provali da je fake,treba na pregled ociju... I vi kao se razumete u telefone...... Pa pogledajte tastere,original P910,i predstavlja se kao Walkman,a u stvari je konzola sa funkcijom telefona.Zar ne bi bilo logicnije je nazvati Play Station Mobile ,a? :wink: :wink:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

^jako loshe uradjena montazha....vidi se da je zadnji deo od s700 sa jako loshe izbrisanom kamerom i nabudzenom na sredini....desni "dzojstik" od z600....tastaturu bi ja bolje uglavio! smehsno :lol: :lol:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ninolina,brisi ovu temu please...zaista nemam komentar na ovo.....I Da te pitam kako je moguce da neko nesto ovak slicno napise stavi i kaze da je model buducnosti.....sve fake slicice od par telefona.....Arghhh.... :x :x
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

i ako sam otvorio ovu temu mislim da je treba ukinut, i ako ispod moje svake slike pise:
..za gejmere al, ako postoi :)
..jos je ovo samo studija al nebi bilo lose vidit ni u serijskoj proizvodnji
....il je jos jedna serija "laznih" modela
ocito se dobija dojam da ovde ljudi gledaju samo slika pa onda sta im naompadne pljuju po trugima, niko ovde nije reko da ima ovakav model kod kuce, mislim..
..ma cemu se raspravljat :uhuh:

Zaključana tema