Pa da W950

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Pa da W950

Post od Jones »

Pre neki dan sam ga video kod druga i rekoh sebi...ah opet neka igracka,ja sam se oladio od telefona gotovo je sa tim...kupicu neki krndelj od nekoliko desetina evra i to je to...a onda drug mi ga dade u saku i tako ja Jones postado ponovo zarazen...
1.prva stvar...kakva ekrancina...2.6inch....very nice and big....takodje moje prvo iskustvo sa touchscreen(a da jako mi se dopalo)
2.ljudi 4gb memorije....ne samo to nego i nema kasnjenja i zamuckivanja kod otvaranja fajlova....e da nema kartice al i koji ce mu...uspeli smo da natrpamo 3 sezone smalvilla(supermen)i jos nekih 150 pesama...prenos preko usb very good....
3.Symbian...a sta reci...mada sam ga do sad koristio samo na 6630...onda znate koliko je ovo iskustvo bilo ocaravujuce...
4.aha stizemo do baterije....e ovako...izdrzao je po sezone smallvilla...znaci oko 9 epizoda po 45min...neznam kako ali tako je bilo...valjda sto smo nakacili sluske...a muzike....pa drug mi rece da je nekih 10-11 sati uspeo da izvuce sa gsm a u flight modu oko 15...jako dobro
5.e ono zbog cega je i proizveden...walkman...e ovako najbolji mp3 plejer na trzistu...znaci kakav ipod od pola hiljade e ili neki zen i tako dalje...ovo je savrsenstvo...toliko opcija za podesavanje...interfejs....sto dugmica kako ja volim...
6.tastatura jako cudna...ali opet i prijatna...mada sam cuo da se trosi(na koji fazon nije mi jasno) pa treba koristit touch screen....

pa ukratko to je to...bas kratko je li...sve u svemu ljudi ovo je telefon za koji krecem da skuplam kes...na pola sam puta ali dok ja skupim pasce mu i cena...
Ako neko ima savet da li je u pravu sto sam odusevljen ili neko ima neka losa iskustva molim ga da me oladi :shock:
go go go go w950 :lol:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

U pravu si... i to za tastaturu je tacno... nazalost... ali sta da se radi... kada se istrosi onda tju kupiti novu... u fligh modu mi je trajala baterija 19 sati... slusao sam muziku i zaboravio da ga ugasim pa onda rekoh aj da ga testiram... :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Na koju foru se "trosi" tastatura? El je loseg kvaliteta pa se brzo oguli ili sta?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

tako nekako... ne mogu da kazem da je loseg kvaliteta jer je to generalno problem kod takvih tastatura ali nije vrhunskog to je sigurno... mada izlgeda... ludilo :) ( kao i ceo telefon ) ne znam koliko si upoznat sa tehnologijom izrade tih tastatura... one imaju par slojeva i na kraju se stavlja sloj ( razliciti proizvodjaci stavljaju razliciti materijal) koji je podlozan habanju...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

hmm...mislim da bi ga kamera ucinila idealnim...ali ako tako stoje stvari kako je JONES, opisao...vredi razmisljati o njemu :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Eh... da mu je kamerice od 2Mpx- fon bi vec bio kupljen :cry: :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Bitje i toga... ;) ali ovo je ipak tel za odredjenu grupu korisnika kojima kamera nije skoro ni malo bitna... i onima koji imaju vetj tel sa dobrom kamerom... :)

i da, nikada netje postojati idealan telefon... ;)

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

ja mislim da je bolje sto nema kameru...ustedece vas muke verujte mi...brines o svim tim pikselima,fokusu,nocnom snimanju...ako imas los video zapis kuku meni...ma opusteno....pravi potez sony ericssona....e jos samo da skupim kes za njega
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ima puno lepih trenutaka za slikanje a ti trebas i digitalac da setas u drugom dzepu :uhuh: ne bih rekao....los potez SE'a :disgust:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

pa jeste...ima trenutaka....ali ako su dovoljno ostanu i u glavi....bila bi ok kamera al bi pokopao ostale modele...kontas

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

JONES, :lol: :lol: .... da li je tebi zaista dovoljno da sve samo pamtiš? :wink: .... bilo bi lepo da su stavili makar kameru od 1Mpx, pa da bude baš za "prvu pomoć" .... isto važi i za m600 koji bih sigurno uzeo da je tako...

pozdrav... :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

b_udder, slazem se ali onda bi direktno parirao P990 i jos i wi-fi da su mu ubacili i eto ti 'all in one device' 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Evo da ozivim temu...
Razmisljam da uzmem ovaj telefon, pa me interesuje vase misljenje i komentari o njemu... Da li za te pare ima nesto bolje, da li se isplati uzimati ga...
Da li se uz telefon dobijaju standardne walkman slusalice( kao na w800) ili se dobijaju ove nove bluetooth slusalice?
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

ne dobijas standardne walkman sluske HPM-70 ja mislim...tako mi je drug dobio...Akki ce ti najbolje reci :wink: ...za te pare nema nista bolje....dobijas mnogo stvari....symbian,prelep veliki ekran,dobru bateriju,NAJBOLJI mp3 plejer na trzistu,plus je elegantan i fensi...a i nema ga svako tako da je ekskluzivitet...cena mu nece(na moju veliku zalost) padati...pre svega drzace se dobro zbog 4gb flash memorije i odlicnog Walkman mp3 plejera...Ja mislim da cak ni odsustvo kamere nece znacajno ubrzati pad cene...do aprila mozda..ali samo mozda na 400e i to je to...
Savet ako imas kesa...Pa sta citas ovo...idi i kupuj taj telefon..... :lol: :lol:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Da li mozda znate sta sve treba da dobijem uz originalno pakovanje?

Pozdrav...
iPhone + CX300

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da ne otvaram novu temu, da li neko moze da mi kaze koja je razlika izmedju ovog telefona i SE M600i? koliko vidim po specifikaciji oni su isti dok je razlika jedino u memoriji...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

M600 ti je prethodnik w950 tj on ti je malo osakacen(ako se to moze reci)...najkrace razlike su ti u ovom....m600 puna qwerty tastatura dok w950 ima "normalnu" ali samo na izgled(pogledaj ranije postove)...m600 ima manju internu oko 80mb i ima slot za skupe M2 kartice dok w950 nema slot ali ima 4gb flash interne...i najbitnija w950 je okrenut multimediji(prvenstveno muzici) dok je m600 "samo" obican symbian UIQ...
to je to koliko ja znam...a da uz m600 ja mislim da ne dobijas walkman sluske(nisam siguran)
u svemu ostalom su isti

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kao što je već rečeno 950 je unapredjeni m600. imao sam prilike da čačkam m600 i utisci su ok. ovo čudo od 4gb još nisam imao sreće da isprobam..ali ko zna...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Eh ovako, u testiranju svih naprava tipa MP3 playera, testirano je na stotine aparata. Svima je trazeno, kvalitet zvuka, sucelje softvera - kako je organizovan, kvalitet uredjaja i izdrzljivost i njegova brzina. U uzi krug su usli iPod nano 2G, Sony NW-S200 i W950. Po sviim kriterijima koje su trazene a bilo ih je dosta, ove sto sam nabrojao je bilo grubo uzeto, W950 je ispunjavao oko 90 i nesto %. Zanemarena mu je bila opcija kao telefona.
Dakle prvo mesto bez ikakve sumnje uzeo je W950 znaci, tipa music uredjaja nema boljeg.
Ko zeli "music" uredjaj a dvoumi se izmedju nekog iPod i w950 nek zna da je W950 plafon.
Poz

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Alien napisao:Da li mozda znate sta sve treba da dobijem uz originalno pakovanje?

Pozdrav...
Zna li neko, hitno mi je....

Odgovori