1.prva stvar...kakva ekrancina...2.6inch....very nice and big....takodje moje prvo iskustvo sa touchscreen(a da jako mi se dopalo)
2.ljudi 4gb memorije....ne samo to nego i nema kasnjenja i zamuckivanja kod otvaranja fajlova....e da nema kartice al i koji ce mu...uspeli smo da natrpamo 3 sezone smalvilla(supermen)i jos nekih 150 pesama...prenos preko usb very good....
3.Symbian...a sta reci...mada sam ga do sad koristio samo na 6630...onda znate koliko je ovo iskustvo bilo ocaravujuce...
4.aha stizemo do baterije....e ovako...izdrzao je po sezone smallvilla...znaci oko 9 epizoda po 45min...neznam kako ali tako je bilo...valjda sto smo nakacili sluske...a muzike....pa drug mi rece da je nekih 10-11 sati uspeo da izvuce sa gsm a u flight modu oko 15...jako dobro
5.e ono zbog cega je i proizveden...walkman...e ovako najbolji mp3 plejer na trzistu...znaci kakav ipod od pola hiljade e ili neki zen i tako dalje...ovo je savrsenstvo...toliko opcija za podesavanje...interfejs....sto dugmica kako ja volim...
6.tastatura jako cudna...ali opet i prijatna...mada sam cuo da se trosi(na koji fazon nije mi jasno) pa treba koristit touch screen....
pa ukratko to je to...bas kratko je li...sve u svemu ljudi ovo je telefon za koji krecem da skuplam kes...na pola sam puta ali dok ja skupim pasce mu i cena...
Ako neko ima savet da li je u pravu sto sam odusevljen ili neko ima neka losa iskustva molim ga da me oladi

go go go go w950