W810i vreme na ekranu?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

W810i vreme na ekranu?

Post od dmihalj »

Da li je neko mozda provalio(ako je uopste moguce) kako postaviti da se posle odredjenog vremena ne ugasi ekran onako skroz vec da npr. pokazuje vreme na ekranu?I da li moram stalno da dismisujem propustene pozive kako bi se sklonila ikonica za propustene pozive sa displeja ili...?Ja kad pogledam u events i izadjem ikonica i dalje stoji moram ili ponovo da udjem u calls i vidim ili odmah da dismisujem.I samo jos nesto zasto kad se tako ugasi ekran i pritisnem * za otkljucavanje ekran mi malo kao bljesne?Havala

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ako sam ja tebe skonto a nadam se da jesam, na telefonu ti ne prikazuje sat..
idi vako ako ti je telefon na srpskom: meni/podesavanja/displej/Čas.režima uspav. ..to stavi na ukljiceno i bice ti sat, to ti je na neki nacin, ako ti je stavljeno na "iskljuceno", gotovo ugasen displej pa kad pritisves * za otkljucavanje on se kao pali pa zato i bljesne
ovo za pozive nisam dobro skonto, kad ti je propusten na ekranu pise, ako pritisnes onu "strelicu" za odbut gore pri vrhu ce ti stalno bit crvena strelica dok neodes u pozive
..toliko

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

menu mi je na engleskom ali na mom w810i ne vidim takvu opciju,a telefon mi prikazuje sat ali samo kad radim na njemu pa skoknem do desktopa,ali kad ga ostavim malo i zakljuca se telefon pa ugasi ekran(kao da ode u stand-by rezim) nema niceg na ekranu pa ni sata :) .e tu bi ja da vidim vreme da ne moram da pritiskam nikakve dugmice 8) . A za propustene pozive ili moram dva puta da udjem da bi mi se sklonila ikonica ili kad prvi put udjem moram za svaki poziv dismiss pa ok...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne postoji ta opcija... pricali smo ranije o tome... :wink:

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

dmihalj, ovo sto ti je rekao napalm death, je za k750i i jos neke telefone,ja sam sad bas gledao w810i(virtuelno) i nisam uspeo da nadjem opciju za sat.Sve mi se cini da je vec bilo pitanja oko tog sata :roll:

edit: evo malo sam sad trazio po google i video sam da w810i ustvari ima sat :) ako hoces da ga vidis kad ode u standby pritisni dugme za pojacavanje- ili smanjivanje zvuka,ili walkman dugme i sat ce se pojaviti
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

hvala,znao sam za tu foru sa pojacavanjem cool bi bilo da stalno stoji ali avaj.pozdrav
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

milan91, to je moguće na svim SE telefonima... naravno da ima sat... :roll: Nije to problem koji muči čoveka a i mnoge druge i tema ovog treda... Kao što rekoh čitaj pažljivije...

Dakle, da ponovim, ne postoji ta opcija da sat stoji u stand by mode-u kao što je to slučaj na drugim SE telefonima...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Slazem se sa akki-jem.Ta opcija na w810i ne postoji,ja sam malopre to bas proverio kod druga dokkod mene na w800i ima sat na stand by...a ta opcija calls sto si naveo stojice uvek u events sve dok ne pogledas taj event,npr i slicica za poruku ce ti stajati sve dok ne procitas poruku,propusteni pozivi sve dok ne udjes u opciju calls i izlistas pozive,tako je i opcijom notes i nekim desavanjima u kalendartu podesenim za odredjeni datum stajace ikonice sve dok ih ne pogledas...to se ne moze izmeniti....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

milan91 napisao: gledao w810i(virtuelno)
Gde i kako? : )
  • izmenio b_udder:: nije dozvoljeno dopunjavati poruku do 100 karaktera crticama

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Rapid, odes na www.sonyericsson.com izaberes UK,nadjes w810i ili koji telefon oces i ides try the phone sacekas malo i pojavice ti se taj telefon na kojem mozes da ulazis u podesavanja,radio,slike bla bla... :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

Thanx Milane : )
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

meni je bas gotivna ta opcija prikrivanja sata...fontel skroz crn kao i display :D a kad mu stisnes dugmence sa strane pojavi se sat i po sa belom podlogom :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

hvala ljudi ali smeta mi malo to sto moram da ulazim u call da bi se iskljucila ikonica,sto da idem u call kad sam to isto vec video u events ali avaj,a za sat mislim da bi bilo ipak bolje da stoji sat ali cool izgleda kada je crn onako ide mu uz boju ;)

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Dmaihalj:: kod K750/W800 sat je stalno prikazan kad tel. ode u st.by al, veruj mi, nema bas mnogo koristi od toga jer se bez pozadinskog svetla tesko moze videti, pa se ipak moraju koristiti bocni tasteri (za paljenje svetla). Stoga su u SE odlucili da kod W810 izbace sat, dok bocni taster pali i sat i svetlo. Time su, uzgred, smanjili potrosnju baterije za 1 - 2% :)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ja se nebi slozio da nema puno koristi kad je prikazan sat u st. by jer ipak pri dnevnom osvjetljenju nema puno razlike izmedju upaljenog svjetla i i ne upaljenog, mislim kad se sat gleda... a sad, opet, ako ti nije tesko uzet sat u ruku i vidjet koliko je sati onda ti i nije tesku pritisnut dugme, priznajem i preko dana i ako mi se vidi sat bez pritiskanja dugmeta, ja pritiscem cisto iz navike s toga, da se to i nemoze smatrat velika mana kod w810
dmihalj, to sa propustenim pozivima ja mislim da je i vise nego jednostavno, sve ce ti bit ikonica dok nevidis propusteni poziv, mislim sta tu nije jasno

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

aman ja vec vidim poziv u events i izadjem ikonica i dalje stoji :disgust: i moram da idem na call da vidim da bi nestala mislim da je bez razloga da 2x vidim jednu istu stvar.
a sto se tice sata slazem se sa tobom napalm death,cisto sam hteo da vidim da li moze da se promeni
pozdrav

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

izvini dmihalj, al ja te opet nekontam, kad imas propusten poziv, na displeju pise recimo
"1 propusten poziv" (u okvireno) a isto gore stoi crvena strelica, pritisnes ljevo dugme za pogledat i on ti udje u pozive i pise ko te zvao i automacki se ukida gore crvena strelica, a ako pritisne desno dugme da nepogledas odma koi je propusten poziv, gore ce stajat crvena strelica sve dok neodes u pozive
ja mislim da ti kontas na to da sto pise na dipleju, ti mislis da si vidio propusten, pritisnes desno dume da izadje a jos uvjek stoi crvena strelica jer nisi pogledo ko te zvao..
...jel to to ?

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Hmm.. Da bi se sat video bez pozadinskog osvetljenja treba da bude bas izrazito dobro spoljasnje osvetljenje (govorim o K750).
No dobro, to moze biti subjektivan utisak dobre ili lose vidljivosti..
NapalmDeath: ima li W550 activity menu? Kolko se secam nema. A ako nema, onda je savrseno jasno zasto se ti i Dmihalj ne razumete u vezi sa propustenim pozivima!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

e napalm death mislim da tako nije kod mene a moguce da je i razlog onaj koji je rixxon naveo ja kad imam propusten poziv meni se to pojavi i u nekom events i u call a ja moram oba da vidim :wacko:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

dmihalj, Lepo ti je napalm objasnio,ne moras stalno u events da ulazis,kad imas propusten poziv udjes direktno u calls izlistas propustene pozive i vise ti strelica nece stajati na displeju....a ti kad udjes u events tel ti prvo pokaze sve dogadjaje,koje ti kasnije mozes pregledati po grupama,probaj pa javi...to j e toliko prosto....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori